Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
Ale to děláš chybu, Jaroslave! Tady bude za chvilku pěkně teplo až horko a můžeme si špásovat, kolik se nám zachce.
![]()
@jege píše: Více
Řekla bych, že toho vedra už bylo celkem dost. Ať už toho reálnýho nebo toho virtuálního. ![]()
Bohužel… ![]()
@sirikit píše: Více
Nestojí. Leda bys chtěla pokecat s Lucenou.
@jege píše: Více
Tak, tak…
Ale zas, když už to fakt smrdí a už je zěch válečných zločinů fakt moc, tak použiješ páku admin a necháš to vlákno zadupat do země.
Viz „Máte taky doma podprůměrného chlapa?“ ![]()
Co takhle nechat zašlápnout a smáznout třebáá…
![]()
@M_Vladim píše: Více
V Podprůmèrňákovi nic nesmrdělo, diskuse se pod dojmem posledních událostí prostě posunula k tématu mazání profilů a návratů, nesla se ve vší zdvořilosti zcela obecně a nepadlo žádné konkrétní jméno.
Načež se vynoří nejmenovaná, vysvětlí, že už je jí týden špatně (což jí při veselých nadhozech se spřátelenou skupinkou nevadilo), zato teď se jí ubližuje a admin, mayday!
Jako, ono je to jedno, bambilion vláken se smázlo nebo zamklo, a „život si vždycky najde cestu…“
Ale já jsem ombudsmankou Logiky, a když tu Dívky Kuřete udatně bojují za nezmiňování soukromých informací znesvářených účastníků, načež bez mrknutí oka argumentují svým vlastním zhoršeným zdravotním stavem a tím, že my ale nevíme, co ony doma řeší
(jak to sakra souvisí s událostmi na EM?
), eventuálně vyčítají reakce na zmrtvýchvstání kámošky, zatímco u nekámošky se ve stejném případě podivovaly úplně stejně, vážně by si měly doplnit úklidové prostředky na zametání vlastních prahů, a nechat admina užívat si poklidné víkendové večery. ![]()
Příspěvek upraven 23.08.26 v 09:19
@M_Vladim píše: Více
Někomu se z tebe může udělat ještě hůř, než mu zrovna je… ![]()
Neví nikdo. ![]()
Já se tam spíš chodím bavit páč to ani v televízi nevymyslí co ty dvě ![]()
Pak se může taky stát, že jako Cvach bude mit teorii v malíku, ale ani si neřízne
![]()