Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
Jsem, zlatíčko. ![]()
Ale tebe jsem si oblíbila, a mnohé tvoje hlubokomyslné výroky si opisuju do deníčku a po večerech je iluminuji na okrajích.
![]()
O Vánocích vyberu ten nejinteligentnější a za dlouhých zimních večerů si jej budu tesat do zápraží, i když už teď tuším, že to bude těžká písemka.
![]()
Zůstaň tu s námi, když teď nemáme Klopi
, potřebujeme obsadit pozici zdejší ikony, a ty máš na první pohled všecky předpoklady.
![]()
Mas pocit, ze to sirikit dela schvalne? Mi prijde ze ji zmini, kdyz je je duvod nebo si na neco vzpomene…tak jako se zminuji jini uzivatele. Ze to je ted zrovna zmrzlik jaksi vyplyva z nedavne shitstorm.
Spis prijde usmevne, jak tady za ni orodujes a hlidas, kdy ji sirikit zmini…trosku zvlastni…
@stock píše: Více
To je pěkná pitomost. Ne, že by občas nevybuchla. Ani ne vždy korektně. Vyznat se v jejich osobních propletencích taky nebylo jednoduché. Nebyla ale v jádru zlá. A pohled ze strany odkud se běžně žádná jiná neozývá má cenu. Snad nechceme být všichni jako klony na přehlídce? Nebo někdo ano? ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Prsimtě, nic není staršího, než včerejší e.Mimi škandál.
Akorát tady Judy se teď nemá kde realizovat, tak vobskakuje Milenky, rozlejvá benzín a škrtá sirkama. ![]()
@ambruše píše: Více
Na ponorce?! Vyloučeno! Sandály s bambulkama na ztišení kroku.
Nejdřív psala, že jí blokli a pak se rozhodli účet smazat za to co napsala v jedné diskuzi Betty…
No tak… S tím skandálem bych to tak úplně netvrdil. Jinak by tu o některých nebyla ani zmínka. ![]()
Příspěvek upraven 23.08.26 v 16:45