Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak to jsem v pérdeli taky. Jak já ti rozumím.
@Centropen píše: Více
Ono mezi námi, těch lidí, co by s lidmi pracovat neměli, protože to neumí, existuje obrovské množství. Potkávám je pořád, přesto tu práci z nějakého důvodu dělají. Já aspoň mám sebereflexi a vím (potvrzeno taky praxí) že na to reálně nemám.
Já teda sebereflexi nemám žádnou, ale s lidma mi to nikdy nešlo.
ne ze by mi to nějak vadilo, jsem introvert jak poleno, ale působila jsem pry naštvaně, povýšeně, přitom jsem se tak nikdy necítila. Respektive nebylo to neco vedomeho co bych chtěla do okolí vysílat. Po letech jsem si na to zvykla a začala jsem toho využívat. Takže ty jsi zlá tady, ja v reálu ![]()
Když vždy, když tě nově příchozí viděli, tak ztuhli. Tak se nedivím, že se to nadřízeným nelíbilo. ![]()
V reálu nejsem zlá, jsem jen „mezi svými“, víceméně všichni jedeme na stejné vlně. Máme podobný mindset, ale záměrně jsem to tak hledala.
@Adull píše: Více
Jako jestli jsem natolik zlá, že aplikuji Heparin? ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Nedělám s lidmi, respektive je jich kolem mě omezený počet. Ale přiznám se, že i tam mám své limity, že ani nevím, jak se někteří v ofisu jmenují, přestože jsou tam třeba pět let.
jednoduše mě ti lidi nezajímají, jen můj nejbližší tým. Je to chyba asi, ale to moje nastavení původní.
Jakože tohle ve zdravotnictví nechceš… ![]()
@Fukitol píše: Více
Tam bych měla hooodně kamarádek. Vrána k vráně, znáš to. ![]()