Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41110
24.8.26 00:43
@sirikit píše: Více

Ano, stačí si zapnout podpisy a přečíst ten můj! :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41110
24.8.26 00:46
@Černá Madonna píše: Více

Vosa? Resp. jejích královna? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17499
24.8.26 01:13
@jege píše: Více
:mrgreen: :palec:
Na to že je „královnou”, tak ze sebe kolikrát, s moc velkým potěšením, umí dělat i hloupou… 8)
Ale tak, co by pro radost neškodných malých opiček neudělala. :andel: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.8.26 02:40
@M_Vladim píše: Více

Koho, milenky? Jednou kazda vetsi diskuse skonci, milenky nebudou vyjimka, ale asi ne ted, je v zajmu em, aby tady takovy chat bezel, ale casem skonci jak kazda velka diskuse.
Pripominam skvela dila pana Orwella, ( ktera jsou v poslednich letech cim dal aktualnejsi) a jeho zvireci farmu, Orwell vedel, ze slova jsou silna jak zbrane a muzou devastovat lidske duse, jeho pan Pistik by se tady jen uchechtaval a poucil amatery, jak ponizovat cloveka bez pouziti jedineho vulgarismu, inteligentnim zpusobem a posmesne tak, aby se toho admin nemohl chytnout, ale ktery cloveku ublizi stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.8.26 03:12

Ta fotka, kde je to kote, je roztomila, pani Jegeova ma u mne male, bezvyznamne plus, ze se ujala vyhozene kocky a privezla ji sebou, udelala dobrou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
24.8.26 04:07
@Padlý.anděl píše: Více

Ztuhli hruzou, podotykam:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
24.8.26 06:03
@Adull píše: Více

To mam po tobe :* :andel:. Rada rikam, ze jak si kdo ustele, tak si lehne. A proto právě nechapu jedince, co dobrovolně zůstávají v mileneckych vztazích, kde se trápí :zed:. (Jedu k tématu si všimněte :mrgreen:)… Koukám přece na to, abych byla spokojená já :nevim:. Pokud mi v tom vztahu není dobře, mizim 8)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
24.8.26 06:09

8o Jegisku co to s tebou je? :nevim:. Pochopila jsem, ze byly hadky v tom druhem vlakne… To zamkli admini, tak se sem prihrnula jakási Hanička, co tu pred tim nebyla :think:, aby prudila. Nato sem naběhla adminka a už se zase jelo úplně normálně bez problémů :nevim:. Tak co blbnes s uzavíráním :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
24.8.26 06:50

@xiaxxx Pochopila jsi to špatně! Hanička se tady začala zastávat Zmrzlíka, o které musí dámy neustále psát a zmiňovat ji, ačkoliv už několikrát psala, že má zdravotní problémy a chce klid. Dát jí pokoj je zřejmě velký problém. Já to vážně nechápu. Proč si vybraly za terč zrovna ji? Je hodná a nekonfliktní. Možná to bude právě proto. 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
24.8.26 07:14

@Andelskej_Satan 58627639
Kolonoskopie? Leda by si doktor spletl konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10628
24.8.26 07:15
@xiaxxx píše: Více

Seš prostě celá já :* :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25155
24.8.26 08:24
@Hanča1234 píše: Více

Sice si nejsem vědoma toho, že bych Zmrzlika napadla, ale taky jsem součástí tohohle mikrosveta. To je totiž přesně to, co tahle diskuze je. A protože my žijeme v běžném makrosvete, tak víme, že snaha o převedeni pravidla mikrosveta do našeho běžného makrosveta je absurdní/ Schrödingerova kočka( zjednodusene, kvantová fyzika je mi cizi). Vím, že timto si opět vysloužim, v lepším pripade oči navrch hlavy, v horším prihlouply, avšak pro mě nezajímavý, komentář. Jinými slovy, neber to tady „navážno“. I když ani já nemám ráda otirani se o lidi/nicky, kterým je blbe, nebo tady nejsou. A že jsem si za tuhle nelasku k tomu taky „vyslechla“ své : :lol: Ale nikomu nerostou stromy do nebe a všeho do času (jo, mám ráda přísloví, je v nich spousta lidské moudrosti). A omluva vsem milovníkům koček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arturie
24.8.26 08:31

Co se stalo kočce, že jste jeli na pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
40550
24.8.26 08:43
@Adull píše: Více

Tak já už jsem technicky asi třikrát mrtvý. Takže no stress, už mě to neděsí. Užít, co se ještě dá, sť je to čuňárna, nebo svátek. :jazyk: :jazyk: :jazyk: Jediné omezení je nikomu neubližovat. 8) A pak ještě, když mě následně někdo kvůli něčemu opruzuje. :nevim: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40550
24.8.26 08:46
… Píšu. :P
Ale sedm životů asi nemám. :think: :nevim:
A jestli jo, tak už jen čtyři. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit