Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ano, stačí si zapnout podpisy a přečíst ten můj!
![]()
@jege píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Koho, milenky? Jednou kazda vetsi diskuse skonci, milenky nebudou vyjimka, ale asi ne ted, je v zajmu em, aby tady takovy chat bezel, ale casem skonci jak kazda velka diskuse.
Pripominam skvela dila pana Orwella, ( ktera jsou v poslednich letech cim dal aktualnejsi) a jeho zvireci farmu, Orwell vedel, ze slova jsou silna jak zbrane a muzou devastovat lidske duse, jeho pan Pistik by se tady jen uchechtaval a poucil amatery, jak ponizovat cloveka bez pouziti jedineho vulgarismu, inteligentnim zpusobem a posmesne tak, aby se toho admin nemohl chytnout, ale ktery cloveku ublizi stejne.
Ta fotka, kde je to kote, je roztomila, pani Jegeova ma u mne male, bezvyznamne plus, ze se ujala vyhozene kocky a privezla ji sebou, udelala dobrou vec.
@Adull píše: Více
To mam po tobe
. Rada rikam, ze jak si kdo ustele, tak si lehne. A proto právě nechapu jedince, co dobrovolně zůstávají v mileneckych vztazích, kde se trápí
. (Jedu k tématu si všimněte
)… Koukám přece na to, abych byla spokojená já
. Pokud mi v tom vztahu není dobře, mizim
…
Jegisku co to s tebou je?
. Pochopila jsem, ze byly hadky v tom druhem vlakne… To zamkli admini, tak se sem prihrnula jakási Hanička, co tu pred tim nebyla
, aby prudila. Nato sem naběhla adminka a už se zase jelo úplně normálně bez problémů
. Tak co blbnes s uzavíráním
.
@xiaxxx Pochopila jsi to špatně! Hanička se tady začala zastávat Zmrzlíka, o které musí dámy neustále psát a zmiňovat ji, ačkoliv už několikrát psala, že má zdravotní problémy a chce klid. Dát jí pokoj je zřejmě velký problém. Já to vážně nechápu. Proč si vybraly za terč zrovna ji? Je hodná a nekonfliktní. Možná to bude právě proto. 🤔
@Andelskej_Satan 58627639
Kolonoskopie? Leda by si doktor spletl konec ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Sice si nejsem vědoma toho, že bych Zmrzlika napadla, ale taky jsem součástí tohohle mikrosveta. To je totiž přesně to, co tahle diskuze je. A protože my žijeme v běžném makrosvete, tak víme, že snaha o převedeni pravidla mikrosveta do našeho běžného makrosveta je absurdní/ Schrödingerova kočka( zjednodusene, kvantová fyzika je mi cizi). Vím, že timto si opět vysloužim, v lepším pripade oči navrch hlavy, v horším prihlouply, avšak pro mě nezajímavý, komentář. Jinými slovy, neber to tady „navážno“. I když ani já nemám ráda otirani se o lidi/nicky, kterým je blbe, nebo tady nejsou. A že jsem si za tuhle nelasku k tomu taky „vyslechla“ své :
Ale nikomu nerostou stromy do nebe a všeho do času (jo, mám ráda přísloví, je v nich spousta lidské moudrosti). A omluva vsem milovníkům koček ![]()
@Adull píše: Více
Tak já už jsem technicky asi třikrát mrtvý. Takže no stress, už mě to neděsí. Užít, co se ještě dá, sť je to čuňárna, nebo svátek.
Jediné omezení je nikomu neubližovat.
A pak ještě, když mě následně někdo kvůli něčemu opruzuje.