Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více.na dupnutí nefunguju
@Virgin_Mojito píše: Více
Napsala jsi o tom moc málo, aby zo stačilo na otoceni tématu
Tak nám ty milence trochu popiš
@Adull píše: Více
Já jsem s tím v úplný pohodě. ![]()
Popravdě mnohem hůř dávám ublížené holky a kluky, kteří své bebíno budou řešit na pokračování do skonání věků.
Ale i ti mají samozřejmě plné právo někde se ze svého traumatu vyplakat, tak to beru, jak to je.
![]()
Jinak myslím, že zrovna některé tvoje zdejší řežby taky dvakrát o bílých rukavičkách nebyly, tak si normálně cvakni mešního vína jako dycky a tu vodu nikomu necpi. ![]()
Co to meleš?…Ty už dopředu víš, že Haničku budeš hlásit, Jegeho hlásíš za normalni příspěvek…a přijde ti to naprosto totožný s tim, že někdo nahlásí Klopotu za to, že napíše nějaky hnus…a pokud máš na mysli posledni Klopoty vyjádření, tak joo..mrzí mě, že na tom jejím vejletě nemám podíl…
@Venetia píše: Více
Může..pokud Mango nebude hlásit každou pitchovinu…
@Adull píše: Více
S Hancou jsi pravděpodobně nesledovala předchozí vývoj a já nemám chuť ti ho tady znova vyprávět. A na jegeho příspěvky máme každá jiný názor.
@sirikit píše: Více
Tak pokud někdo na mě útočí…bráním se…ale rozhodně.. nerozdmýchávám zrovna doutnajici oheň klackem, když už si nikdo nechce opéct buřta.
…a už vůbec ne v diskuzi, která Mango údajně nebaví a odchází co chvíli se slovy…že už se nevrátí a pak dvakrát mrkneš a jak bájny Fénix stoji opět na značce..takže pak se nabízí, že tu zůstává, případně se neustále vrací právě z toho důvodu… ![]()
@Monicka39 píše: Více
No pote, co jsem se svymi Helmuty odesla a prestala je rozebirat, se to tady rozjelo ve stylu - vsichni proti vsem
Kde je vubec Lorre?
Rekni mu, ze Helmuti uz se tu probiraji jen velmi okrajove, ze se muze vratit… ![]()
Hele to co jste měly mezi s sebou v jiných diskuzích mě nezajímá, to sem netahej…tady nic tak hrozného nepsala…a stejně tak jak říkáš ostatním, aby sem netahali věci z jiných diskuzí, tak by ses tim měla řídit sama..
A co se týče Jegeho, tak zrovna tenhle jeho příspěvek cos hlásila mi nějak zavadný nepřišel a navic Xiaxxx se ho ptala, tak ji odpovídal… ![]()