Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 píše: Více
Užívej.
![]()
Kočička se má rozporuplně, stále to není úplně OK, občas „flekuje“, asi ten klystýr nadělal víc škody než úžitku. Vidím to na další brzkou návštěvu veteriny. ![]()
@Adull píše: Více
Nic jsem z jiné diskuze netahala. Včera Hanička sem přivolala admina.
@Virgin_Mojito píše: Více
Myslela jsem vaší nesnášenlivost z jiné diskuze…🤦🏼♀️
@Velryba černá a jak pokračujete vy? Stále zakopova válka, nebo líbánky?
![]()
a není to každého věc?
každý má ten limit jinde, každý má s tím dotyčným svoji historii, každý má jiné citlivé místo a jsou to jen a jen jeho pocity a jejich hranice…pokud to hlášení nebude důvodné, tak to admin podle toho vyhodnotí, tak o co jde? ![]()
Asi se uklidni, ne?
Mám ti sestřelit prtsc hlášení na mě, co včera poslal systém mně?
Nejmíň 10 nebo 15, nepočítala jsem to, vesměs neodúvodněné bez zásahu admina, myslím v jednom případě smazání obsahu, což mě zvláště v tomto na půl smazaném vláknu fakt strašně trápí. ![]()
Fakt si někdo myslí, že zrovna já napíšu něco banovatelného? ![]()
Akorát jsem tedy, když tu čtu ty výrony emocí, upozornila Myšáka, že kdyby mu volal nebo psal někdo viditelně rozrušený s ruskoslovenským přizvukem, potřebuje docela jinou odbornost, než DDD služby. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak nejak jsem to čekala a vlastně i chápu. ![]()
@sirikit píše: Více
No ty jo. Poprvé od založení emailu jsem se do něj přihlásila a mám snad těch oznámení 20
všechno předchozí dny ![]()
Oni tam něco promazali? To bych bez tebe ani nevěděla, jelikož to je mail založený jen pro epipi ![]()
Vidím, že jsem s tím adminem poprvé dneska úplný bridil ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Právě, že když jsem si stěžoval, že je tu přehelmutováno a že stačí být den mimo a musím se prohrabovat desítkami strán o tom samém, když nechci, aby mi uniklo něco zajímavého, tak mi bylo některými sděleno, že je to můj problém a že mám držet hubu a krok. ![]()
A to bylo naše flirtování mnohem zábavnější a vždy nové, na rozdíl od Helmuta 100× jinak 100× stejně.
![]()