Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Ano, to jsem tipovala, ze s Helmutem konec neni a psala jsem to tehdy i Son, ze Helmut se ozve, az si doma uklidni zenu a bude mit cestu kolem. Neni tezky predvidat v tomto pribehu, po letech je ten pribeh lehce predvidatelny.
@Keyllah píše: Více
Tak znovu je to o tom, že to tu diskuzi pošle do kopru..
To je jako bych teď já cítila, žes sem dřív nepsala, tak mi tu teď vadíš a budu tě za to hlásit a obtěžovat adminy… stejně jako Mango Hanu za to že sem přijde a Jegeho za to, že odpovídá na dotaz Xiaxxx…trocha tolerance fakt neuškodí ![]()
@Adull píše: Více
Ještě není tolik, abych si dávala botox. Aspoň si to myslím.
@Virgin_Mojito píše: Více
No spíš to myslím tak, že máš spadlá víčka…jsem myslela, že to je problém tak 50+…
To je asi jedno. Holt budu bez očních linek.
v pořádku, za mě do kopru tuto diskuzi posílají spíš takovéto příspěvky, viz. tato naše zcela zbytečná diskuze…mango udělala to, co cítila, tvoje reakce byla za mě zcla zbytečná - měla na mango nějaký dopad? ne. Byla k tématu diskuze? ne. Korigování diskuze, umravnování pisatelů je ukolem adminů, nemyslím, že by nám náleželo souzení ostatních, jak a co mají cítit. Ale pochopila jsem, že na to máš jiný názor, a tím bych to za sebe ukončila… vratme se k tématu diksuze ![]()
Příspěvek upraven 24.08.26 v 18:21
@MyMelody píše: Více
Tak, že je konec, budeme moci říct, až budu na smrtelné posteli
Ale jinak ano, měli jste víceméně pravdu…je důležité ovšem říct, že mezi prvním a druhým rande, to bylo opravdu více intenzivní i z jeho strany… psaní, zájem…a to mě mátlo, tam on o mně mohl uvažovat víc…Teď už je to jasné.
Reálně jsem použila stejnou páku, jako tady Hanka včera a přišel admin dělat bububu. Za mě zbytečná diskuze, zda jsem to měla nebo neměla dělat. Myslím, že jsem to udělala naprosto správně. Zejména když jsem zpětně viděla, že protistrana a tím evidentně žádný problém nemá, jen to dělá skrytě. Copak jsem Ježíš? ![]()
Za mě důležitý je, že dotyčná opustila diskuzi, tudíž účinek to mělo.
@MyMelody píše: Více
Já tedy nepředvídala, že se někdy takhle odmlčí
Jinak ano, že se zase ozve, to jsem si myslela také. Ale tu odmlku do teď moc nechápu… evidentně psát může i z dovolené. A že by se paní tak moc uklidnila za 2 měsíce… ![]()
A. tvoje reakce na mě též absolutně zbytečná…
Tema diskuze je milencování…tak nám napiš něco o sobě…jak dlouho jsi milenka? ![]()
Příspěvek upraven 24.08.26 v 18:47
@Virgin_Mojito píše: Více
Není pak lepši si to nechat ušmiknout?…zas tak hrozná operace to snad neni…
Ani ne. Asi ty oční linky mi za to až tak nestojí.