Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41856
24.8.26 21:08
@tess50 píše: Více

děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
24.8.26 21:10
@Andelskej_Satan píše: Více

Hezký den,

ještě bych Vám chtěla objasnit situaci ohledně uživatelky Klopotkova (požádala nás o to). Skutečně byla nejdříve za porušení pravidel blokována.
Na její žádost, byl následně její účet smazán. Tedy na eMiminu nadále působit nebude.

Děkuji za pochopení a přeji hezký večer.

Eliška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
24.8.26 21:23
@Keyllah píše: Více

Ne-e, byla jsem u nás na maloměstě a dobrý, si myslím.
Koukej po recenzích a ideálně si nechej doporučit od kámošky nebo známé, která to má hezký.
Od určitého věku podle mě nemá přírodní obočí pěkné nikdo, a přitom je pro vzhled obličeje zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.8.26 21:25
@sirikit píše: Více

Nemám, permanent mám jen na rtech. A i tak to po realizaci bylo dost výrazné. U obočí to musí razit jeste vic, nez se vyloupe.
Obočí mám svoje poměrně husté ale problem je ta povolená kůže. Prostě svalem na čele jsem to obočí tahala nahoru a tim se mi udělala pěkná harmonika. No a teď už to chce nějak přichytnout. :mrgreen:
Po tom botoxu je to ještě výraznější. Myslím tim jak jsou svaly ochrnuté tak muzu volně rukou hýbat tim co tam je a tak půl cenťáku by to chtělo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.8.26 21:28

Jak se odchazi ze soukromé skupiny? V jedné jsem a přijde mi nepatřičné tam být. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
24.8.26 21:35
@Centropen píše: Více

Když jsem byla na tom liftingu, byla se mnou v čekárně bezvadná paní, o něco starší, než já, kecaly jsme, kdo co chcem, a ona: "já bych potřebovala ořezat všecko to, co mi visí na tom ksichtě.
Tady, tady, tady i tady. A pak si z těch zbytků nechám ušít nějakou hezkou patchworkovou kabelku. 8) " :mrgreen:
Nebo pak na sále sestřička (manželka doktora): "No ale Filipe, mamince jsi to tadyhle u těch uší popotáhl aspoň o 4 centimetry! Nebereš to paní nějak málo? :think: "
A doktor: "Jenže maminka si tu přebytečnou kůži mohla posledních pár let fixovat kolíčkama na prádlo. :nevim::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
24.8.26 21:38
@Centropen píše: Více

Skoč si na profil, vlevo najdi „skupiny, ve kterých je Centropen“, vybereš tu, ze které chceš vysmahnout, a u ní vpravo je tlačítko „vystoupit ze skupiny“.
Klik a jump!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
24.8.26 21:39

Klopca šla na detox. Tohle je teda velký! :)

• Citovat
  • Upravit
736
24.8.26 21:46

V te posledni větě se poznávám. :mrgreen: ale je to i změnami váhy. To bylo furt nějaké těhotenství, hubnutí, pribrani, no a ta kůže taky nesnese všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.8.26 21:46

Díky, jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109074
24.8.26 22:45

Byla jsem tam já :poblion:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
24.8.26 22:51
@Venetia píše: Více

https://www.emimino.cz/maminky/

Seš pátá nejukecanější, já teda osmá, což znamená, že moc kecám a málo kontroluju mysteráky. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109074
24.8.26 22:52
Já si ji porad pletu s Kelsey.. Jedna po mne dost brutálně jde… Ale nevím, která je která
@sirikit

24.8.26 20:24
0
@Centropen píše: Ale nejde přece ani tak o okolí, jako o sebe samu. Já se na sebe každé ráno dívám a to co jsem tam viděla mi nepřišlo adekvátní věku. Prostě uvnitř jsem se cí… Více
Mě s víčkama vyhecovala kámoška - kadeřnice.
Na víčkách byla, teda jen na horních, a fakt jí to prospělo.
Tak pro to horovala, poznamenala, že já bych měla taky jít, a já užasla, že já mám víčka dobrý! :cert: :cert:
Ujistila mě, že to fakt nemám - a já tohle zas beru, myslí to se mnou dobře, říká, co si myslí a kdybych striktně řekla, že nejdu, nechala by to plavat.
Já si toho pak začala všímat, jednou v koloně jsem se zkoumala ve zpětném zrcátku a - žena činu - ještě z té kolony jsem se objednala na konzultaci k plastikovi.
A dobře jsem udělala. :palec:
Třeba ale moje úplně nefiflení švagrovka šla loni chvíli po šede, protože jí z těch převislých víček strašně slzely oči.
A měla to na pojišťovnu, potvora! :cert: :cert:

Já taky, jinak bych to neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77538
24.8.26 23:00
@Venetia píše: Více

Kelsey je ta z JM, jak je vzalo tornádo a všecko mají skvělý.
Skoro jako my. :mrgreen:
Keyllah za mě v poho, trefné komenty. Když se do tebe pustí, tak tě když tak ubráním, neboj! :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109074
24.8.26 23:05

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...