Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
A tak to není jen o očních linkách ne?..Celkově to změní výraz obličeje…kolegyně si to nechala udělat a nejen, že už nevypadá tak nějak věčně smutně, ale fakt omládla…ale má tedy 55+
@Adull píše: Více
55+ mi není a tuto potřebu necítím. Až budu v tom věku, třeba změním názor.
Ja to třeba vnímám tak, že kdybych to tak měla, tak bych v mladším věku o to stála asi vic než v 55+ ![]()
Ne, jenom film s Terence Hillem a Budem Spencerem!
![]()
https://www.csfd.cz/…-ne/prehled/
PS: Kdysi mi jedna holka řekla, že se podobám na Terence Hilla.
![]()
Hooodně moc. Víc, než bych chtěla. Ne, přeháním, ale tak nějak jsem na to celý život prděla, až jsem to vzala zgruntu přes plastickeho chirurga. Na krémy a sera nevěřím a upgrade už to chtělo.
Jenže invazivní lifting čela a obočí je endoskopický v celkové anestezii a to nejdu, pak temporalni co zvedá jen vnější stranu obočí, což u mě nic neřeší a pak je od ucha k uchu a k tomu jsem ještě neuzrála, takže botox je jasná volba.
@sirikit píše: Více
Bělení fakt doporučuji, udělá to s obličejem strašně moc. Dásnit se pak budeš ještě víc, než obvykle.
Jojo, sjelo no.
ale dělal mi to plastik. Zkusím ještě nějakou estetickou doktorku, třeba bude mit lepší voko na to, kam to střelit. ![]()
@Keyllah píše: Více
a ty ses zas kdo???
.
. Tys prisla z te zrusene diskuze jak Hanicka??
. Ze vas tu lidi uz ani neznym 🙈
.
@Centropen píše: Více
Ja na botox cela nedam dopustit, ale asi mam stesti, me to dela dermatolozka se specializaci na estetiku a dela to tak fakt dobre, ze to pusobi prirozene a nikdy mi nespadlo oboci, ani ocni vicka.
Teď si nejsem úplně jistá…tys psala, že si bělíš zuby sama doma?
Za dvacku ti to fiknou a budeš jako nová. ![]()
A Šup šup, když už ti AI vybrala odstín, tak at jde vidět. ![]()
@Adull píše: Více
Jj taky to tak beru. Radsi omladit teď at to jeste vydrží a pak už mi to bude pět.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 20:03
@xiaxxx píše: Více
Pár dnů tady máš taky bulky, tak se moc nerozcapuj.
![]()
No upřímně. On by to ani nikdo neocenil. V ofisu jsem jednou týdně. Minule jsem si vzala do ofisu sukni a bez žádné reakce. ![]()
Podle mě oběť za ty prachy ani nestojí. Obecně mám třeba i pár kabelek, jedna udělaná na zakázku s vlastním monogramem a nemám kam to nosit ![]()