Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Tys odešla kvůli mně? To se Tě to tak dotklo?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to bych mohl namítnout stejně, že Helmuti byli zajímaví pro tebe a pár dalších lidí, které jsi navíc skoro všechny měla v uzavřence, takže jsi jim to mohla psát tam. Navíc ty flirtující účastnice se neustále obměňovaly, občas někdo odpadl a někdo nový se připojil, takže to byl dynamický proces, a ne stále stejná nuda se stejnými třemi hlavními postavami. ![]()
@Keyllah píše: Více
Ano, ignoruješ mě hlavně ty, a to až tak, že jsi mi to po roce musela přijít říct do této diskuze. Ignorance jak sviň.
![]()
@Keyllah píše: Více
Směšné a trapné je jenom to, že neznáte filmovou a literární klasiku!
![]()
https://www.csfd.cz/…-ne/prehled/
https://www.csfd.cz/…itr/prehled/
@Centropen píše: Více
S tou váhou já teď právě váhám. ![]()
Mám dole skoro 9 kilo, teď to pravda jde fakt pomaloučku, ale zas je fakt, že jsem silně polevila v režimu.
![]()
Ne, že bych prasila, ale už zase jím mnohem míň, než mám, a s dlouhými rozestupy.
Musím se zas ukáznit. ![]()
Ale! Samozřejmě rozhodně nechci zase zpátky přibrat, ale na druhou stranu váhám, jestli mám pokračovat v úsilí shodit. Ptala jsem se chlapa, ten nechápe, co řeším, prej se mu líbím a líbila jsem se mu i před tím zhubnutím. ![]()
Já mívala ještě tak o 5 - 8 kg míň, ale to mi taky bylo míň o 10 - 20 let. ![]()
Fakt bych nerada, abych sice vítězoslavně ještě deset kilo sklepla - a jsem si jistá, že když se kousnu, určitě to sundám, ale místo vyhlazených tvářiček by mi spadnul obličej, kozy, zadek a všecko.
![]()
Pořád teď koukám na fakt štíhlý ženský v mém věku, a srovnávám je s těmi korpulentnějšími šik babami plnými života. A čoveče, asi vedou ty šťavnatější.
![]()
👀 🧐 🫣
No nic, dobrou a čus ráno, děcka, až se ta smršť pečených kuřat zase přežene. ![]()
@MyMelody píše: Více
Ono je to známý film, ale v podstatě to mám taky tak, proto jsem si to dal do podpisu.
Třeba v 1. ročníku na SŠ jsem měl kamarádku, se kterou jsem si náramně rozuměl a byli jsme na stejné vlně, alespoň jsem si to své naivitě myslel. Vydrželo nám to asi 1/2 roku, ale když jsem pak flirtoval s ostatními spolužačkami a ona mi před všemi udělala scénu a ztrapnila mě, tak jsem s ní do konce 4. ročníku nepromluvil.
Až později jsem pochopil, že asi byla do mě zamilovaná a mé flirtování jí nedělalo dobře, takže to prostě nevydržela a vybuchla, ale pro mě to tenkrát byla konečná.
Teď už dokážu odpustit, ale už to nikdy není jako předtím, takže výsledek je +- stejný, a to, že ten člověk mi přestane být blízký. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Ještě ty, jak jsi to slibovala a bude to komplet!
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Ježíš anebo spíše Jidáš? Toť otázka!
![]()
@xiaxxx píše: Více
Ne, ona mi sem přišla po roční pauze oznámit, že mě bude ignorovat.
![]()
@jege píše: Více
Ja tu slysela stezovat si na Helmuti pribehy jen tebe
Ale je to fuk, urcite jsem to sem neprestala psat kvuli tobe. Tve flirtovani me nechava chladnou, kdyz ti to dela dobre, smele do toho, ja to v pohode preskacu
Stejne jako 99 procent zdejsiho osazenstva
![]()
@M_Vladim píše: Více
Už nic, já jenom, že bys jím můj podpis určitě náležitě vysvětlil. ![]()
@jege píše: Více
Tohle bych neříkal. Existuje totiž takováhle verze: Ježíš a Jidáš byly nejlepší přátelé.
Ježíš měl v úmyslu se obětovat, ale sebevraždu jeho víra zakzovala.
Tak se obrátil…na koho jiného, než nejlepšího přítele. Ne aby ho zabil, to by byl taky hřích, to by mu neudělal a možná by to ani Jidáš na edikázal… Ale aby ho vydal.
Dál to znáte, Jidáš označil Ježíše tím, že ho objal.
Je pak celkem pochopitelné, že se kapitola nakonec uzavírá sebevraždou Jidáše ze zoufalství… ![]()
Příspěvek upraven 25.08.26 v 00:40