Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jak je vidět, 99 % zdejšího osazenstva to nepřeskáče, ale naopak ještě přileze do jiné diskuze, jenom aby to mohlo probírat!
![]()
@M_Vladim píše: Více
Takže Jidáš byl vlastně ten hodný, že až se z té vlastní dobroty zasebevraždil?
![]()
@jege píše: Více
Tak ti Kadle névym, jak by to mělo byt přesně s tím odpuštěným.
![]()
Ale znáš to ze šachu: sáhnuto - táhnuto, táhnuto - hráno.
Někdy člověk zahraje jinak než by chtěl, něco mi bolí dodnes…
Takové Nezralé maliny.
…A máte třídní srazy? ![]()
Příspěvek upraven 25.08.26 v 11:18
Tak nějak. ![]()
Rozhodně má i tahle verze značnou hodnotu. ![]()
Ale protože by chyběl jeden čistokrevný padouch, je to v oficiální Bibli jinak.
Zajímavé je, že není vyobrazen ani jako velký chamtivec, ani jako úplný chuďas, což by obojí mohl být rozumný motiv. Jen jako čistý zrádce.
A upřímně, kolik takových zrad v historii bylo?
Stejně myslím, že nejvíc bolí zrada na sobě, na svém přesvědčení. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.26 v 00:37
99? Tolik jich nás tu snad ani není. A nelze přeskočit vlastní půlkou. ![]()
I když vlastně…
![]()
@sirikit píše: Více
No, hele, včera jsem byla na jedné vernisáži a viděla tam jednu nejmenovanou herečku, když tak do sz. 51. Tvl. Stříbrnější ježek, ozempikový ksicht. To fakt nechceš.
Ja ji nechavam
. Jen me prekvapilo, ze tu je dost nicku, co tu pred snazanim tamte vasi diskuze nebylo.
. Ja jsem rada, ze se to tu oživi
.
Ty vytváříš show v diskusích, někdo jiný odejde.
@Luxusnixicht
Stejně je fakt zvláštní, že jezdíš s ex na dovolenou. To bych nedala.
Ale naše bývalá sousedka to má ještě neobvyklejší. Ta jezdí na dovolenou s dětmi, se svým ex a s nynějším manželem ![]()
Jsem jednoznačně pro. Taky jsem mívala tak o 10 méně, ale to už nebylo ono. Hodně jsem sportovala, byla na bez sacharidovce několik let. Teď se cítím i s temi 10 navíc dobře. Už se nepotrebuju a nechci za ničím honit. Co jsem potřebovala zdravotně to jsem sundala, cholesterol v normě, chodidla přestaly bolet. Nosím oblečení jako před 10 lety a jsem spoko. Fakt se mi nechtělo vyhazovat všechny kousky ze šatníku.
A tvých 9kg je krásných. 🥳 🥳 🥳Nechala bych to být. Ono to tělo prostě jiné je, ať člověk chce, nebo ne.
Když budu mit dalších 10let stejnou váhu, budu to považovat za úspěch. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo, ale nikdo se s ním moc nebavil. Jen tak dále…
@Centropen píše: Více
Má to svoje výhody. ![]()
Já mám chronický sklon k ponocování a čumákovala bych tady bůhví do kdy, ale jak začnou v noci padat pečení holubi do huby, člověk ví, že zábava skončila a jde spát. ![]()
Ovšem včera jsem udělala tu chybu, že jsem ještě nahlídla do Otázek pro admina, kde jelo pokračování aféry „podprůměrňák“ od odpoledne a byla to taková sranda, že jsem se tam dočítáním beztak zasekala na další půlhodinu.
![]()