Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ohledně hlášení to mám naprosto stejně, a některé příspěvky a označení oponentů by si ban už celkem zasloužily. ![]()
To víš, Karle, určitě mu někdo takový, a dokonce ještě rozrušený, bude volat. Zapomeň! To by byla příliš velká pocta, kterou si tu zasloužilo jenom pár lidí.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tvl
…umis byt vostra, ale ze bych te nekdy za to nahlasoval by me nenapadlo…
Je tam i videt kdo te nahlasoval?
@jege píše: Více
Nevim, jeatli jsi to uz pochopil, ale Sirikit te uplne ignoruje…just saying.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne, je tam toto
Dobrý den,
ve smyslu čl. 17 nařízení EU č. 2022/2065, nařízení o digitálních službách (DSA), Vás informujeme, že v rámci služby služby eMimino.cz jsme vůči Vámi zadanému obsahu uplatnili toto omezení.
Cíl opatření:
@M_Vladim 58626174 Mně se třeba dělá šoufl z tvých pedofilních žvástů.
Forma opatření: Bez zásahu admina
Opatření bylo přijato: na základě oznámení jiných osob ve smyslu čl. 16 DSA, v rámci rozhodnutí byly využity poloautomatizované postupy
Druh závadného obsahu: Obsah v rozporu s podmínkami užívání platformy - Jiné 1
Vysvětlení: Opatření přijato na základě porušení Podmínek užití webové stránky.
S pozdravem
Administrace webu
A dalších takových nevím kolik emailů, protože vše číst nebudu.
Mně to padá do hromadné, ale protože to vím, včera jsem tam výjimečně koukla.
A také jsem poprvé v životě mrkla jegemu na ten podpis, co ho tu tak opakovaně inzeruje, a vyhodnotila jsem ho, jak to říct a neurazit, jako značně exaltovaný, nebojím se říct až na hranici vyhrožování vzhledem k tomu, že se pohybujeme ve virtuální realitě maminkovské diskuse. Protože mi řekni, koho zajímá nějaké odpuštění rozhořčeného anonymního diskutujícího?
Fakt asi chyba, že mám ty podpisy vypnuté, vyhnula bych se obloukem mnohem dřív. ![]()
ne. Uvidime, co z meho pokusu vypadne. Dam tomu max 30 dni a bud to bude zajimave nebo to utnu. Zatim adios ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Napřímo jo, ale zato si nezapomene pokaždé kopnout nepřímo. Já takovou schizofrenii netrpím, a když se někdo o mě neustále otírá, tak mu své výhrady napíšu přímo. Nejsem srab, abych někomu psal stylem „Ronald chce, abych ti vyřídila, že mu Seamus říkal, že se Dean dozvěděl od Parvati, že tě hledá Hagrid.“, jenom abych náhodou neriskoval ban.
![]()
Jojojo, takových tam mám mnoho.
Takže nad Adull nářkem nad oslovením admina kvůli setrvalému obtěžování se můžu jenom pousmát.
Podotýkám, že tohle se děje až teď, po našem hrdelním zločinu nesouhlasu s únavnými flirtovacími bloky, takže není těžké si domyslet autory hlášení.
@jege píše: Více
Přesně tohle jsi mi dělal několik měsíců v kuse - poté, co sis ty sám vyžádal vzájemný ignor.
Tak hlavně, že tu kritiku od Adull, že jsem si dovolila označit adminy, osrdičkovali všichni ti, co mě nejspíš poslední týden intenzivně hlásili. ![]()
Zkus pátrat ještě chvilku, třeba na to přijdeš, a když ne, tak možná helfne @M_Vladim.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak tos asi něco špatně pochopila a vztáhla sis to na sebe. ![]()