Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Prosím tě, nech toho. Mohla bych to samozřejmě dohledat. Dokud sis tu notoval, okopával jsi mě statečně a pořád dokola. Nikdy ne přímo, ale připojil ses více než rád.
@Virgin_Mojito píše: Více
Můžeš si k tomu dopsat mé autorství a dopsat: Jiné - bezdůvodný osobní útok (na Vladima)!
![]()
@Velryba černá píše: Více
Možná připojil, ale určitě jsem to nezačínal kvůli Tobě a myslel jsem to obecně, včetně Vladima, kterého někdy pochopit je makačka na bednu. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Mne chodi upozorneni do mailu, ktery bezne pouzivam.
Takze by mi to přišlo tam?
Je jedno, jestli ses jen připojil, nechápeš to? Kvůli tomu jsem jednou odešla na dva týdny, doufala jsem, že s tím přestaneš ale ne, nepřestal. Ty tvoje přihrávky o tom, jak jsem divná, infantilní, apod, nebyly nic obecného.
@Venetia píše: Více
Ano, mně to chodí normálně do registračního e-mailu. Tobě to nechodí, protože nejsi ani arogantní, ani do nikoho nerýpeš, tak si na Tebe nikdo nestěžuje, tudíž Ti nemá co chodit. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Skoda, ty a Siri jste jediny, kdo me bavi
Neradi treba Lorre jinde? Nikam jinam moc nelezu, tady me zamestanavate dost ![]()
@Keyllah píše: Více
Přijde ti to normální hlásit někoho jen proto, že přijde do diskuze?..Ten zas bude hlásit tebe a admini to tu radši časem zamknout…zbytečný prudění jen proto, že mi Mařena ve vedlejší diskuzi šlápla na kuří voko… ![]()
@sirikit píše: Více
Co si budeme…zrovna ty kolikrát dost vyrýpáváš a občas je to jakože až na dřeň…
A hlásit někoho chápu fakt u příspěvků ala Klopota…ale tohle školka hadr…a admini jak páni učitelka..🤦🏼♀️
@Monicka39 píše: Více
Ja taky jinam nechodim…tak nevim, jestli se Lorre poflakuje nekde jinde
Nj, ono neni ani moc ted, co psat… ve zkratce, Helmi se chce brzy videt, pise ted krasne, chce dalsi video…
Par mracku na jeho dovce bylo, ale jinak to slo, pise kazdy den…a ve ctvtrek uz leti domu…
Diky aspon za nejaky info
Andy furt blokuje?
Zabavnejsi bylo pro tebe a tve flirtujici ucastnice, coz jste tak 3 lidi dohromady
Ostatni radeji cetli Helmuta
Takze nemluv za ostatni… ![]()
@Monicka39 píše: Více
Jo jo…a nejen on, uz i ja jeho
Kdyby si to nahodou zase rozmyslel
Uz ma smulu.
Pravda, pises poutave a dobre se to cte ![]()