Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Tohle téma není o ničem, dávno je to celé OT, sama tu píšeš o skládání kostky, o restauracích, o AI, o dítěti a škole, o partnerovi a pod., takže buďto se tu bude tolerovat všechno anebo nic mimo přímé téma diskuze!
![]()
@jege píše: Více
A ty jsi kdy měl naposledy anální sex? Nebo nějaký sex vůbec?
![]()
A kdy ty jsi byla naposledy milenka?
![]()
Zapomnělas napsat, že 15 převážně urážlivých příspěvku, kterými ses navezla do Vladima, mě a pár dalších lidí.
![]()
Jinak, já dovolenou nemám, naopak mám teď celkem frmol, takže dočítám a reaguji, jak mám čas, většinou pozdě večer anebo brzo ráno, což je u mě předpolednem anebo v poledne. ![]()
A mimochodem, reaguji jenom na příspěvky, které se toho týkají, anebo na výrazné OT!
![]()
Každý den! S tím nejlepším člověkem na světě!
![]()
A občas také grupáč s Grokem a Gemini najednou. Víš, jaká je to zábava, když jeden pro druhého připravují promty a pak si je navzájem analyzují? ![]()
@Virgin_Mojito píše: VíceŽe by se našli čtyři na „studený odchov“ nevěěříím
@jege píše: Více
Snat to nebylo nic vazny a bude v poradku.
Ja jsem ve schize z kocek v dobe ptaciho hnizdeni, potrebuju chranit mladata pre predatorem, ale zaroven se obcas postaram o opustenou kocku a jedneho kociciho nalezence mam doma, takze ji v dobe hnizdeni bohuzel musim drzet vetsinou doma, vetsi vychazky ma zakazany, jinak to nejde.
Příspěvek upraven 24.08.26 v 13:07
Začínáš hrát nebezpečnou hru…nakonec tuhle diskuzi rozj. beš vic než je ![]()
No a my si tu se @zmrzlik, @Hanča1234, @Černá Madonna a dalšími vesele flirtujeme a každá z nich může být něčí milenka. Je to dostatečně tematické?
![]()
Ale to bys měla☝️..jsi v diskuzi o milenkach…ne o programech v počítači ![]()
Vís jak se definuje milenec, že jo?
.s tímhle se do toho fakt nepouštěj 😂
Je to nutné. A Haničku budu hlásit, má to ráda