Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
jistě že už mohl být klid a jméno toho jež se nesmí vyslovit by zapadlo v dějinách času…nicméně někdo, kdo asi nemá co jiného sdělit, má potřebu se k tomu stále vracet a poučovat ostatní o čem smí či nesmí ve veřejné diskuzi psát a tak se k tomu paradoxně znovu vracíme…už jen čekám až se objeví ONA s tím, at už ji nikdo nezminuje, že ji to ubližuje
a budeme opět na začátku a téma diskuze jde do kopru…
@Keyllah píše: Více
Mně zapadne stejně, já ty nevýraznější uživatele bez nosného příběhu prostě neudržím.
![]()
Jo, Son a její Helmuty, ty si budu pamatovat do smrti.
![]()
@xiaxxx píše: Více
Tady nemusíš, tady je OT oficiálně povoleno.
![]()
@xiaxxx píše: Více
Njn, Tys tady, holt, dlouho nebyla, takže neznáš historii. Stručně řečeno, dovolil jsem si oponovat fakty proti něčímu osobnímu názoru, a to jsem byl rázem degradován na skoro Pírka. Jelikož se mi to nelíbilo, takže jsem napsal, že než takhle, tak raději nijak a z diskuze odešel, tak to vosí majestát se svým oblíbeným ovocem nezkously a dovalily se prudit do jiné diskuze, kde jsem se zabydlel, aby mi to natřely a všem daly na vědomí, s kým mají tu čest.
Protože danou diskuzi kvůli tomu admin zamkl, tak jsem se vrátil zpět a oblažil svou přítomnosti všechny, které beze mě nemohly vydržet.
![]()
Jinak zpráva speciálně pro Tebe - na západní frontě konečně mír, tak snad to už skutečně vydrží.
![]()
@Hanča1234 píše: Více
Protože je to lehký cíl, který se neumí moc bránit, tak se do něj lehce strefuje. ![]()
@jege píše: Více
@admin Dobrý den, údajně to tady sledujete, proto se chci zeptat, proč tady má pokračovat téma, které je už uzavřené a nicky z předchozí diskuze pořád nedají pokoj a musí stále dokola omílat svoje údajné krivdy. Toto téma je o něčem jiném a už jsme se dávno posunuli dál, přesto pár nicků to stále nepochopilo.
Návrhy na založení vlastní diskuze tyto nicky vytrvale ignorují a provokují všude možně. Je to už dost otravné.
Mango, na tohle volat admina? 🙈
Tady se snad zblaznili uplne vsichni. Ale to je tim, ze malo bagrujete diry ![]()
@Fukitol píše: Více
Už mám dost. V té předchozí diskuzi jsem napsala dohromady asi 15 příspěvků, pak jsem odjela na dovolenou a v zásadě totálně jsem jegeho ignorovala. Fakt nemám čas reagovat na každý jeho žblept. Myslela jsem si, že včera se podařilo diskuzi dát jiným směrem. Ne, Tvl, přijde sem a zase prudí. K tématu nula nula prd, jen točí své krivdy.
@Virgin_Mojito píše: Více
tak to skakej. Ja v tom vidim i pozitiva. Az mi vedeni firmy naridi, ze musim zridit pozici Ombudsmana pro pravdu, vim 100% na koho se obratit to obsadit ![]()
@Arturie píše: Více
V pátek dorazila pomocnice, aby uklidila a připravila domácnost na příjezd rodiny ze zahraničí, a zdála se jí nějaká divná. Kočka jí nemá moc ráda, ale prý byla až moc nerudná a odmítala veškerý kontakt s ní, takže jsem si ji začal všímat víc. Kočku, ne pomocnici. ![]()
Po jejím odchodu kočka zalehla na pohovku v mé pracovně, což dělá jenom, když má všeho plné zuby a nechce, aby jí někdo otravoval anebo když se vysává, protože ví, že já jí nedám ublížit. Když jsem na ni mluvil, tak jenom žalobně mňoukala, při hlazení po hlavě a krku vrčela a při pokusu o pohlazení břicha syčela a ježila se.
Jelikož ani celý den nežrala a nechodila na záchod, tak AI střídavě radila jet okamžitě na veterinu anebo počkat do dalšího dne. Manželka mi zase vyhrožovala, že když se kočkou něco stane, tak mě zabije, takže jsem našel veterinární pohotovost a jeli jsme tam.
Ještě nám den předtím čistili ulice a auto jsem měl asi o kilometr jinde, venku lil déšť a u Boltu jak na potvoru neustále řidiči rušili objednanou jízdu, takže jsme na kliniku dorazili až po 20 hod., což nás stálo 1.000 Kč příplatku navíc.
![]()
Tam jí napíchali vším možným, udělali klystýr a jeli jsme zpět domů. Celou sobotu byla jak pytlem praštěná, ale teď už je více méně normální. Nevíme, co to bylo a jestli to opravdu byla zácpa anebo nějaká ledvinová kolika, ale snad už bude dobře. Také nás pak napadlo, že jí možná píchla vosa anebo včela a proto byla taková „divná“. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tohle je fakt nutný? To je jako kdyby ostatní volali adminiy na to, že sem píšeš nudné elaboráty o tom co děláš a odkazy na písničky a protože milenka nejsi, tak vlastně nemáš do tématu čím příspět. Mě to taky nezajímá…a ani tvoje dohady s Haničkou nebo jak se jmenuje a tak to přeskočím…
Na to, jaks tvrdila jak je tahle diskuze hrozná ses tu dost zabydlela co? ![]()