Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
No, moc bych mě nes®ala, jinak si to s ním začnu vyřizovat doporučenou poštou. ![]()
A negriluje Helma? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Doporucene posilej hlavne fotku z ultrazvuku, jinak by to nepotesilo jeho manzelku:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Pobavilo
![]()
To je noční můra každého milence.
Jasně a ještě bych mohla odeslat kopii do práce.
Kam se hrabou dopisy z Bradavic!
Chudák Helmi, takové malé, vyděšené štěňátko! A ty ho takhle mučíš… ![]()
Vydesena a placha lan, byl prece Andy - Bambi
Helmi neco vydrzi
![]()
Samozrejme, do prace mu to pro jistotu taky posli
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
„Kdes byla?“ „No za Helmutem, kde asi“…prásk
![]()
Já co neoshukal na první schůzce, tak už jsem neoshukal nikdy. Pak to přešlo do režimu kamarádky a pak mi už bylo trapné si něco začínat. Jedině, že bychom se oba normálně domluvili na KSV, ale to si žádná takhle přímo netroufla, a já také ne, takže to vždy zůstalo u toho kamarádství, byť mi pak v daleké budoucnosti bylo naznačeno, že by si dotyčná dala říct. ![]()
Prostě si nějak neumím představit, co by následovalo v případě, že by ta změna nevyšla. Vrátit se do předchozího stavu by už nebylo možné, přejít do mileneckého stavu také ne… takže konec kontaktu celkově? ![]()
To jsem nikdy nechtěl riskovat. ![]()
Proč? Prostě je pro mě dobrá kamarádka cennější než nejistá milenka, kdežto u ženské, na které mi nějak extra nezáleží, což ovšem neznamená, že se mi nelíbí anebo mě nepřitahuje, se nebojím riskovat, že o ní přijdu, když to nevýjde.
Buď to to bude klapat a po sexu to bude ještě lepší a budeme spolu, kdy se sexem už poblém nebude, jelikož ten první již máme za sebou, anebo to bude tragédie a jdeme od sebe. Po pár měsících kamarádství bych tohle už neriskoval, kdyby to ovšem dotyčná nerozjela sama, což se mi také stalo. ![]()
@jege píše: Více
No nic, prostě já bych fakt nestavěla vztah na sexu z první schůzky. Jakože by k tomu tedy ani nedošlo. ![]()