Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Ja nemyslela tebe, psala jsem spis obecne, ze chlap, ktery nema se zenami problem, nebude behat po emiminu a vystupovat jako alfachlap a ze pokud takove neco vidim, tak to ve mne budi automaticky neduveru, protoze znam chlapy, co nemaji se zenami problem a nemaji komplexy a prave u nich nic takove nevidis, nijak okazale nedavaji najevo, ze maji u zen uspech, protoze s tim problem nemaji.
Příspěvek upraven 05.09.26 v 17:45
@M_Vladim píše: Více
Není! Se @zmrzlik bych se sešel i bez vrzání, ale kdyby jí náhodou vrzaly klouby, tak to by mi také nevadilo.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Určitě, bohužel to žádná nepochopila.
![]()
Díky. Mi vržou kolena
Tak zase moc nejím, ušetřiš ![]()
@Velryba černá píše: Více
Někdy, někde, drobounce. Ale nemám pocit, že bych nějak extra tlačil na pilu. Nebo snad někdo ten pocit má?
![]()
Příspěvek upraven 05.09.26 v 18:04
@zmrzlik píše: Více
Ahóój! ![]()
Mě tedy dneska berou kolena. ![]()
Sportem k trvalé invaliditě! ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ahoj. yŽe tys to vzal zgruntu jako já.
Teda ten běhací pás je super. ![]()
Tak on to casto zajem byva
Kdyz se mnou nekdo flirtoval, obvykle to nedelal jen tak z nudy
To delas jen ty
A jeste ke zvednuti ega
Coz se ti tu ale moc nedari ![]()
@MyMelody píše: Více
Ja vim…je to porad dokola…a zatim to nejak neumim utnout natvrdo…ale je u me pokrok, ze ty reci a vymluvy, Helmutovi z.eru cim dal tim mene…porad pouziva stejne fraze
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Njn, a proto mě tu vzpomínáš na každé druhé stránce, když tu náhodou chvilku nejsem, že?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Sice víš, že to není pravda, jelikož jsme byli spolu v uzavřence, takže máš víc informaci než zbytek zdejších členů, ale také víš, že já ti to vyvracet nebude, jelikož bych sám proti sobě.
![]()