Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18506
5.9.26 21:29
@zmrzlik píše: Více

Nj, co s ním neděláme :jazyk: :) Tak třeba někdy zase doskáče sem :jazyk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
5.9.26 21:36
@sirikit píše: Více

Jejda… velká gratulace :kytka: A zároveň mě mrzí ta jedna ztráta :? Ale to je holt příroda…taky se nám to kdysi u štěňat stalo, naši měli kdysi menší chov…to poslední nejmenší, hrozně dlouho to trvalo a navíc se dost nalokalo plodové vody a bohužel… I to se stává… :? Ale zvládli jste to jinak super, ať se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
5.9.26 21:41
@Virgin_Mojito píše: Více

Asi mas zvlastni okruh lidi kolem sebe, klidne s tebou pujdu na kafe a nic to nebude znamenat. Takhle jednoduche to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
5.9.26 22:40
@Venetia píše: Více

Děkuju, už na mě tyhle nerváky nejsou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
5.9.26 23:02

Teď už bude jenom radost z miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
5.9.26 23:08

Gratulki ke třem bobankum. :srdce:
Nám se to taky stalo. Nechtěla jsem to psát dopředu, ale mám podezření, že bylo tak o par dnů mladší, čili nedonošené. Překrývali jste v době ovulace vícekrát?
Nemám ověřeno, jestli se to stát může, je to jen moje teorie, ale to umrete štěně vypadalo úplně jinak i barevně.
Mrzí mě to, udělala jsi, cos mohla. Těš se z těch tří, ať rostou do zdraví a krásy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
5.9.26 23:38

@sirikit No mega roztomilost :dance:. To ctvrte me mrzi… :(. Ale mate 3 v pohodě, fenku v pohode, tak uzivej radost :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
5.9.26 23:38

.

Příspěvek upraven 05.09.26 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
5.9.26 23:44
@MyMelody píše: Více

A nechtělas tohle napsat do vlákna o vánočních dárcích? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
5.9.26 23:46
@jege píše: Více
:D Chtela, jdu to tam premistnit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
5.9.26 23:55
@jege píše: Více

Nevim, ja si nikoho, kdo by mi je pripominal, nevsimla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
6.9.26 07:35
@Andelskej_Satan píše: Více

Když je to tak jednoduché, můžete se setkat s Vladimem, Jegem a třeba Pírkem. Vyměníte si tipy na balení, tipy na to, jak být lepší chlap apod. :D Chlapi sobě!

• Citovat
  • Upravit
10569
6.9.26 07:50
@Virgin_Mojito píše: Více

Proč jim to pořád vnucuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
6.9.26 08:39
@Centropen píše: Více

Tohle nebylo nedonošené, nepřekrývali jsme.
Jen tam prostě bylo moc dlouho, westíci se rodí poměrně velcí a dají fence zabrat.
Takže na toho čtvrtého už neměla sílu. :(
Ale ti tři vypadají v pohodě, ani nijak moc nepiští, fenka má zjevně spoustu mlíčka, takže se buřtíci vždycky naperou a odpadnou. :srdce:
Ta nahřívací podložka je super, vejde se přesně na polovinu psí postýlky, takže kdo chce, nahřívá si pupík, a kdo nechce, válí se vedle na dečce. :palec:
A v noci docela dobře spí, jak je tma - když jsem minule měla tu červenou nahřívací lampu, v jednom kuse někdo pištěl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
6.9.26 08:50
@Luxusnixicht píše: Více

Ono totiž po nějakém čase ty msg v podstatě ani nepotřebuješ otevírat, protože to, co milenec píše, je v de facto pořád stejné.
Když jsme se pak rozešli a já měla absťák, dost mi pomáhalo, že jsem přesně věděla, co by mi psal, kdybych to neukončila.
Vlastně pořád ty samé věci, vítání v pondělí, loučení před víkendem v pátek…
A mezitím, že má v práci strašnou honičku, ale pořád na mě myslí, co říkal kámoš, kam se chystá na odfroad, co si předèlává na autě…
Plus občas nějaké historky s lidmi kolem, které mě ale popravdě nezajímaly, zajímalo mě jenom to, co se týkalo našeho vztahu.
A vzhledem k tomu, že ten vztah se roky nikam neposouval, stejně, jako ten váš, bylo samozřejmě těžké se neopakovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová