Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito mně ty představy docela baví, nikoli jen tvé. Jakože vždycky načančaná, sexy spodní prádlo, pokaždé jen v dobré náladě… Pochopitelně srovnávám se sebou a ne, fakt ne. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Třeba na eMiminu? Že pozve chlapa na zmrzlinu anebo na jídlo?
![]()
@Velryba černá píše: Více
Mango je jen teoretička. Ale taky mě to pobavilo
.
@Mkmkz píše: Více
Vyjmenovala jsi přesně to, co v zásadě nikdy nedělám, vánoční večírky mě nudí, takže jdu tam maximálně na jídlo, alkohol nepiju. Fyzické kontakty jak to myslíš? Anyway, nejsem na to vůbec typ. Já I když jsem byla single, moc se nabídky na nic nehrnuly. Spontánně to rozhodně neumím.
Ale jako návod chápu a asi to může fungovat.
@xiaxxx píše: Více
No co, viděl mě rozcuchanou, bez líčení, s ručníkem na hlavě, zažil mě naštvanou, totálně unavenou, nemocnou… ![]()
Ani na KSV? Tak nedáme to spolu dohromady? A slibuji, že po koitu s tebou nebudu řešit očkování anebo návštěvní službu, ale budeme probírat výhody a nevýhody jednotlivých AI a/nebo programování a nastavování MikroTiku. Chceš? To by se ti mohlo líbit, ne?
![]()
Tak když ty jenom slibuješ, a skutek utek? ![]()
PS: Snad už je na západní frontě konečně klid a věčný mír.
![]()
Tam se pak spojuje rozcuchaná, bez líčení, s oteklým ksichtem… Taky jsem vedle něj brečela. ![]()
No vypadá to, ze dáte trojku i s Pirkem
. To pak uz nebudes jen milenka teoretik
.
Můj drahý postavil doma kodovaciho agenta a strašně si to pochvaluje. Chlap vaří, zatímco agent programuje ![]()