Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Stačilo napsat, že se ti líbí, když je to nudný suchar, nudnější jako jsi ty, prostě takový Sheldon Cooper!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Tak přijeď, já tě zabavím a manžel si aspoň odpočine!
![]()
@Adull píše: Více
80 letá nemůže vypadat na pade, to tu čteš zadkem? 30 let rozdílu je vidět na čele, to tělo je také jiné, a co teprve (šagrénová) kůže?! ![]()
@jege píše: Více
Však tady jde přeci cokoliv i 85letá bez vrásek
Epipi toho unese
![]()
Znaš to:
„Tady Neni žádné okno!“
„Poraď si!“
To točili podle mě.
Příspěvek upraven 07.09.26 v 22:36
@M_Vladim píše: Více
Nene, o výbavičku nešlo, ta byla v obou případech nadnormativní. ![]()
Jenomže téměř v tom věku jsem měla syna, letos už chlapečkovi taky bude 40, takže při pohledu na tu vyžehlenou tvářičku jsem pořád tak nějak potlačovala starostlivé dotazy, jak v práci a jestli obědval.
![]()
Což úplně nejsou pocity, které osobně toužím s milencem prožívat, bez ohledu na pevnost jeho erekce. ![]()
Fakt ne, potřebuju vrstevníka, max plus mínus 5 let.
Paradoxně ani ten milenec u mě nikdy nebyl čistě jen o sexu, potřebuju být s tím člověkem na stejné vlně, a takříkajíc odchována na stejných večerníčcích. ![]()
Pravda. Utahám teď Tebe.
V Praze máte hodně OC. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Já ovšem musím být jediný! Toleruji jedině manžela, ostatní konkurenty nesnesu!!!
![]()
Kua, už píšu skoro jak Pírko. A takový slušný a empatický chlap jsem byl.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Jsem říkala, že se na tom srázku do Arturky zamiluješ. ![]()
Právě jsi ji přesně popsal. Ale máš štěstí, ráno zrovna psala, že asi začne hledat chlapa na práci a na sex, tak aby sis poslal CVčko, tělesné parametry a kopie výučních listů, ať neprošvihneš termín castingu. ![]()
@sirikit píše: Více
Dyť jsem to uzavřel s tím, že když je blbej pocit, tak přes to vlak nejede…
![]()
Nejezdí. ![]()
Příspěvek upraven 07.09.26 v 22:40