Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eugen Fischer2 píše: Více
To tedy nevím, spal jsem dost málo, protože mám ucpaný nos, tak to bylo jak noty na tympán. A devátá mi nepřipadá tak časná. ![]()
@sirikit píše: Více
Komu to vysvetlovat,
komu to požalovat?
Ne, tu ránu bude nejlip
všemu světu schovat./ Svata Rita z Kassie/F. Odvalil
Ono si nevyberes, Ty jsi anonymni kecalek z internetů, já jsem anonymni kacalek z intrnetu a Pírko je anonymni kecalek z internetů.
Jenom je zbytečný pokoušet se privolavat sem Merunku a Pirka v souvislosti s tou tsunami, co si tady oba zazili. Někteří diskutující si stezovali, Tebe a mě nevyjimaje, na prilisnou „otevrenost“ z jejich strany. Primlouvala bych se za to nechat je být, aby se z toho mohli v klidu dostat. Předem děkuji!
P.S.Rita se vzývá v případech bezvýchodných situací a manželských problémů. ![]()
Zofre byl fakt chlap…az ted zpetne docenuju jeho kvality muze…mohl osukat celou Francii, on vsak tajne miloval jen jednu, a jeste navic nebyl ani nijak hezkej, a na tvari poskozenej…Kdybych v te dobe zil, varil bych mu i snidane.
@M_Vladim píše: Více
Pritom to nebylo vubec na tebe…co te nuti vztahovat si na sebe neci nesmyslne vykriky na verejne diskuzi? Nechces si o tom promluvit?
@stock píše: VíceČlověče, mám u tebe často pocit, že čteš jinou diskuzi. Jediný, kdo sem pořád tahá Malinu, je Pírko. Stále dokola. Chtěla jsem na to úsměvně poukázat, když jsem mu psala, že na něj to zřejmě udělalo takový dojem, že o tom pořád vypisuje. Tys to ale zjevně vůbec nepochopila, a napsala jsi „kašli na provokačky“. Ale z nějakého důvodu jsi úplně slepá vůči Pírkovi a na to, k čemu moje reakce směřovala.
@stock píše: Více
Diky za vstup sportovni komentatorko. Posilame klicenku a peknou pisnicku: We are the champions, my friends…
@Virgin_Mojito píše: Více
To čteš něco jinýho asi ty, protože jí sem tahal Jegouš - skrze to, že jsem nepřišel na naše rande. Já o ní nepsal. Nebo jí sem tahaly některý účastnice ještě předtim.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo, škoda, že si nepočkala na Žofrého a chtěla, aby poprvé to byl někdo „mladý, svěží,…“ ![]()
Pirecku, stenatko, ty jsi po castecne nebo uz celkove lobotomii, ze si nepamatujes co tu pises?:) Jestli jsi ale jen permanentne na drogach, tak i to se da pochopit, ze si v high stavech sve potapane elaboraty o Maline nepamatujes.
Pokud jsi ale jen obycejny troll, coz si ciste subjektivne myslim, ze jsi, pak to delas opravdu velmi, velmi dobre a za to je treba Te pred adminy a majitelu tohoto serveru bezuzardeni pochvalit ![]()
Tak to musíš číst buď každej 20.tej příspěvek nebo máš lehkou retardaci. Muže -feťáky si hledá Sirikit. Já používám prášky na spaní. Zkus to někdy. Jsi nevyspalej a nesoustředíš se: Jegouš psal, že jsem nepřišel na naše první rande. Tak jsem na něj reagoval. Někdy zase Malinu připomene některá z účastnic diskuze. Že jsem udělal to či ono. Tak to napravim a uvedu na správnou míru.
A nekdy proste prijdes po x dnech a oMaline napises sam uplne mimo tema…no jo no, asi ty prasky na spani ti malicko nici mozek, a kabanos:)
Tobě zase zřejmě ničí mozek nevyspání a chlast. Protože já o ní jako první nezačínám. Reaguju.
Musíš uvádět příklady. Ty něco tvrdíš, ty dokazuj.
Ovšem jsme v tématu, který se týká třeba mojí milenky/partnerky a jelikož si málem něco udělala kvůli mně a Malině, tak to sem někdo hodí. To se milenek trochu týká
ale chápu, každej nemá vejšku ![]()
Příspěvek upraven 03.10.26 v 10:22
Ale vzdyt ona ceka nebo ty si snad myslis, ze kdyz ji za mesic napise, posle ho nekam?
Ty si nějakej zedník a Sirikit prodává hrnce, ne každej má holt hlavu vědce ![]()
Jejda, snad si tady neprecte, ze je jen milenka, pritom ona se treba citi byt pritelkyni…sebral jsi ji doufam, vsechny prasky, a zamkl noze, ze jo?