Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege ona je asi nejhorší z těch co tady jsou
Sirkit má ty štěňata tak má + ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jenže my ji právě takhle postavili, takže buďto se jí zúčastní s relevantními argumenty a nebo se zdrž komentářů, ale nedělej tu z lidi úchyly a pošahance jenom proto, že se ti nelíbí posuzované varianty.
Neřešilo se tu, co by mělo a nemělo být, co je a co není normální, ale co z toho je horší! I naprostému IQ tykve je jasné, že jak vražda/zabití, tak i znásilnění dítěte, ale i dospělého, je špatné, nenormální a nemělo by to být, ale když už k tomu dochází, tak co z toho je horší tragédie, co lze zvládnout a zvrátit, a co už zvládnout a zvrátit nelze!
![]()
@Hanča1234 píše: Více
Tak opičky jsou chytré až dost, ale také se za banán dají koupit!
![]()
Sirikit má plus za štěňata bez PP? Měla bys být ve svých názorech konzistentní.
![]()
@Monicka39 píše: Více
No nevím, jestli normální…
Ale budiž… Ale tenkrát, když jsme se seznámili, tak mi o Helmutovi ten můj kamarád, co nás seznámil, vyprávěl, že se zrovna rozešel s přítelkyní… což by asi Helmut neříkal nějakému kolegovi, kdyby to tak nebylo…a podle mě oni to tak mají permanentně… rozchází se, vrací.. Helmut se neustále „stěhuje“, pak se to zase uklidní a takto pořád dokola… možná už ho nebaví říkat, že je to přítelkyně, když ví, že se brzy zase rozejdou
Což chápu.
Příspěvek upraven 02.10.26 v 23:33
@Luxusnixicht a co teda, od te dlouhé sms od něj uz nic nepřišlo?
@Luxusnixicht máš rozmyšleno jak budeš reagovat, pokud se příští týden ozve s těma Drážďanama?
@Centropen píše: Více
Ne
Já mu pak psala…ne úplně chápavou zprávu, asi čekal něco jiného..a na to on už nic…jen si mě dnes opět zablokoval
Jelikož se asi vracel domů… ![]()
Blízká kamarádka, jenže manželka na to přišla, zjistila si její číslo a přátelsky jí doporučila, ať mě nechá na pokoji. ![]()
Proč si myslíš, že tady LX trpělivě vysvětluji, že Helmut v tom může být nevinně a že to co tvrdí, může být pravda? ![]()
@Centropen píše: Více
S tím vůbec nepočítám…ani bych na to neměla náladu…
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, jo, a ještě nakazíš něčím děti, takže buďto to utneš anebo se kliď mého, ale klidně i z našeho domu/bytu, protože hampejz z rodinného krbu dělat nebudeš!!!
![]()
@marin píše: Více
Jenže hodně jich to zvládne, a některé dokonce i celkem rychle a lehce. Stále lepší varianta než definitivní smrt!
O dětech, ale i o dospělých.