Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41105
2.10.26 23:48
@Hanča1234 píše: Více

Nakonec se to ale nějak přece jenom vyřešilo, ovšem kdyby jí otčim zabil, tak už by nebylo co řešit. Stále je to lepší než smrt, byť samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby jí nic takového nepotkalo a nemusela to nikdy řešit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18591
2.10.26 23:49
@jege píše: Více

Ty manželky vám nedopřejí žádnou radost :,( :cert: :jazyk: :D No pokud je to, co Helmi říká, pravda, pak se pravděpodobně brzy ozve.. až se to doma trochu uklidní…pokud to pravda není, zřejmě po tomhle bude na řetězu natrvalo…tak uvidíme :jazyk: Možná přijdu taky o svou spřízněnou duši :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
2.10.26 23:52
@Virgin_Mojito píše: Více

Myslím, že jo, má to čtení hlasem, ale já s ním komunikuji v ruštině, která je perfektní a jednou jsem spustil i hlasovou komunikaci, a tá byla také super, ale rychle vyčerpala kredity, tak jí raději nepoužívám.

Ovšem já to používám v neplaceném anonymním režimu, takže v placeném to bude asi použitelnější. Dítě v tom dělá videa a jeho předplatné stojí cca 600 Kč měsíčně.

Příspěvek upraven 02.10.26 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18591
2.10.26 23:52
@jege píše: Více

Jj, přesně…a Helmut je do velké míry splachovací, takže se nějak přizpůsobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18591
2.10.26 23:54
@sirikit píše: Více

Jo, taky jsem si pak říkala, když jsme s ex šli po mnohých peripetiích definitivně od sebe, že jsem to měla udělat dávno…ten klid a pohoda se ničím nevyváží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:00

Mně ne, tudíž ti tímto dávám svolení tady být. A jelikož je to tady jak v EU, že všichni musí mít stejný názor, jinak rozhodnutí neplatí, tak tu můžeš zůstat a nikdo tě nemůže vyhazovat. :* :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:01

Takže rovnou bouchne? Ty jsi fakt kamarádka! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.26 00:09

@jege nee, ten už ani nebouchne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:09
@sirikit píše: Více

Tebe ne, život jo, viz třeba selekce v koncentrácích anebo různé situace ve válkách! Takže ano, sluníčka, nemělo by to být, nemělo by k tomu docházet, je to šílené to vůbec takhle posuzovat, ale ono to je, dochází k tomu dnes, docházelo v minulosti a bude docházet i v budoucnu. :cert:

A asi každý rodič, když se bál o své dítě v případě, že o něm třeba neměl nějakou dobu informace a byly tam nějaké znepokojivé okolnosti, tak si říkal: „Jenom aby byl naživu!“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.26 00:10

@jege těžké téma…
Radši řešit ty milence a milenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:11

A klidně ti to zopakuji pokaždé, když se do někoho cynicky navezeš! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78076
3.10.26 00:17

Jenom technická:
Centropen do tohoto vlákna píše dlouhodobě a má tu, dle vyhledávání, 95 stránek příspěvků.
Zatímco ty celých 7, z nichž většinu tvoří dosti zbytečné připomínání Zmrzlíkových ústrků.
Takže kdo to tady chyběl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.10.26 00:20

@sirikit no nepochopila si ironií :nevim:
Všimla sis že je to veřejná diskuze? Pokud vám vadí že sem chodí kdokoliv…tak si udělejte uzavřenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:22

A víš, že nestojíš? Ono normální lidi si o tobě udělají názor sami a takhle do ostatních ryjí jenom lidé, kteří sami nejsou spokojení se svým životem, jinak by si podobně hnusné příspěvky odpustili.

Já občas také do Vladima rýpnu, když to už přehání, ale nestrefuji se do jeho vzhledu, tělesných dispozic ani sexuální nezkušenosti, spíše do jeho komplikovaného a někdy těžce pochopitelného vyjadřování.

Nikdy ho ale nechci urazit ani zesměšnit před ostatními, ale ty se v tom přímo vyžíváš a už tě tu začínají kopírovat i další osoby se stejně pokleslou morální úrovní. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
3.10.26 00:23

Přesně! Uzavřenku na ně! Ale oni jich mají tucet, a stejně sem lezou, protože v uzavřenkách už je znají a nemohou se tam předvádět svými brilantními příspěvky. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová