Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virgin_Mojito
8.9.26 09:09
@Adull píše: Více

Spíš o sexuální vypisování tam šlo. To dokáže plus minus průměrný dement.

• Citovat
  • Upravit
10481
8.9.26 09:09
@tess50 píše: Více

To ještě neznamená, že si to muži nemůžou myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
8.9.26 09:10
@Virgin_Mojito píše: Více

Přesne tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30491
8.9.26 09:12
@Luxusnixicht píše: Více

Jak které. Některé starší získá velmi snadno. ;) Tam už zase může být ta dlouhodobá frustrace. Nemyslím si, že by Pírko měl s Malinou problém jí získat. :lol: :nevim: Naopak u mladších mohou hrát roli ještě ty ideály. Záleží, jak u koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.9.26 09:18

Odmilováváš se. Za mě :palec: Helmut si tě nezaslouží. Začínáš ho vidět realisticky, bez tý růžový mlhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109658
8.9.26 09:25

O tom řeč nebyla
O tom co by si vybrali, kdyby vedle sebe stále dvě stejné s dvacetiletym věkový rozdílem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109658
8.9.26 09:27

Já ty modelky nesleduju, ale jestli to je ta co pořád prudí ženy na FB… Tak souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
8.9.26 09:28
@tess50 píše: Více

Přesně to jsem chtěla napsat :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
8.9.26 09:36

Tak holky, jste s Mango určitě mladší, než ona ve svých 53. letech, hoďte fotku postavy, ať můžeme srovnat tu seschlost :palec: :lol: A opakuju, nemám jí ráda a nelíbí se mi, jen že za klávesnicí je každý king, resp. queen, co? :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
8.9.26 09:40
@libuse13 píše: Více

A proč bych sem měla dávat svou fotku? Nejsem žádná modelka a vzhledem se nezivim. Ona je veřejná osoba, tak ji hodnotím. To už tak ty celebrity mají, že se vystavují a my na ně píšeme názory :mrgreen:

Já jako ona nevypadám ani nechci vypadat. A co jako?

• Citovat
  • Upravit
77911
8.9.26 09:42

Vidím stejně, a fakt u mě zcela odpadá touha udržet se mocí mermo na vlně optimismu, že „by to ještě šlo“.
Já vím, že by to ještě šlo, v práci na mě úplně běžně rozjíždí flirtíky borci o 10, 15 let mladší, občas i slabozraký pod 40 se najde, a fakt vylučuju, že by to bylo tím, že chudáčci na mladší nemají, nebo že by si cenili mého zlatého srdéčka. :mrgreen:
Prostě přišla zoftig baba, plná energie, hubatá, usměvavá, což zpravidla mužské baví, a nad nějakými věky vůbec neuvažují.
Věk je jen jedna z orientačně posuzovaných kvalit, ale docela klidně ji převálcují ty v očích muže zásadnější, takže mdlá dvacítka s výstavním tělem hačá, zdobí a datlí něco na instáč, zatímco jiskřivá čtyřicítka si hraje s kolouchem jak s kotětem.
Aneb řečeno s klasikem - šedivá je teorie, zelený strom života. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77911
8.9.26 09:47

Psala jsem ti, že po každém oddálení vztah eroduje.
Nejdřív člověk dlouho bojuje za obhájení jeho kvality a výjimečnosti, ale po každém oddálení a znovu přiblížení zjišťuje, že zase až tak není bojovat za co.
Vysvobození zakleté princezny se blíží! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8329
8.9.26 09:50
@Andelskej_Satan píše: Více

otazka:
kdy zacina Zivot?

az decka vypadnou z domu a chcipne pes,
a to by tak mohlo vekem odpovidat,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
8.9.26 09:51

To je blbost. Ty si jako myslíš, že na srazu budou probíhat nějaký sexuální orgie, jo? Ja to teda beru jako kamarádsky pokec a zatim jsou potvrzeny jen ženský. A jestli přijede přes den Satan, tak pochybuju, že s úmyslem některou z nás 55+ slovit :mrgreen: Vubec nejsme zaměřením jeho cílovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6392
8.9.26 09:54

To je všechno tak individuální, že mě udivuje, jak může někdo svůj názor (na který má samozřejmě právo) vydávat za pravidlo a jistotu. Přesně jak píšeš @sirikit Relativně často chlap sáhne po starší, která ví, co chce, jiskří energií a chutí do života než po mladší stylizovane studené rybě. A mladší se diví, co na té staré rachejtli její idol vidí.
Každému se líbí něco jiného a opravdu je krátkozrake tvrdit, že mládí vítězí v každém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová