Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull no hele, on mě třeba původně nechtěl. A ano, právě pro ten věkový rozdíl. Měl z něj obavy.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ano a o tom to je
Když někoho poznáš…je to jiné.. než když vybíráš na základě jen fyzických kvalit dvou atraktivnich žen… prostě mládí hraje prim…
Kdysi muz zabezpecoval rodinu a zena doma rodila a starala se o deti a byla zavisla na manzelovi, proto byl starsi muz, ktery byl zabezpeceny, bezna vec.
Jenze svet se od minuleho stoleti zmenil
, zeny pracuji, je cim dal, tim vic sobestacnych a zabezpecenych zen a prestavaji prekvapovat pary starsi zena a mladsi muz.
@libuse13 píše: Více
Vypadat dobře…po x plastikách…je otázka názoru…
A co se tyce těla…i to vysportovane v 50sati vypada jinak nez vysportovane ve 30ti, jen prostě někde chybí sebereflexe
@MyMelody píše: Více
Mě nepřekvapují víceméně žádné páry, ti lidé spolu z nějakého důvodu jsou a to je vlastně celá odpověď. ![]()
@Adull píše: Více
Ale já reaguji na tebou prosazované dogma, že chlap, pokud může, vybere si mladší. Pokud se nechytáš ani v tomhle, je to složité.
Myslím si, že si frčí v kokainu a možná i Ozempicu. Za mě vypadá vyžile. A že by zrovna ona neměla ani plastiku břicha, když jinak je má všude…
@Andelskej_Satan píše: Více
Ta diskuse byla zavrena v podstate kvuli osobnim utokum na zmrzlika. Vic se o tom nebudu dohadovat, nechci to otevirat, ale poradim ti jen, jdi si to tam procist, at vis, o cem mluvis.
Příspěvek upraven 08.09.26 v 10:56
@Velryba černá píše: Více
Obávám se, že z tvých kusých výkřiků(bez citace na co reaguješ)se dost často nechytá spousta lidí
@Velryba černá píše: Více
Ale to není o jednotlivých případech, ale o statistice.
Takže, já jsem se zeptala AI
Ano, statistiky a demografické výzkumy dlouhodobě ukazují, že starší muži si při výběru partnerky častěji vybírají mladší ženy, přičemž tento věkový rozdíl se obvykle zvětšuje s rostoucím věkem muže.
Proč tomu tak je?
Statisticky a behaviorálně je tedy tvrzení pravdivé, byť jde o populační průměry a individuální preference se samozřejmě u konkrétních lidí mohou výrazně lišit.
Aha, takže nic. Ono je to z mé reakce ale jasné, nač reaguji. ![]()
@sirikit píše: Více
Já mám z Adull pocit, že si myslí, že všichni chlapi to mají jako Leonardo di Caprio
![]()
Příspěvek upraven 08.09.26 v 11:11
@Virgin_Mojito píše: Více
Dobře, tvoje reakce je logická. Její ne, protože tady vytrvale prosazuje názor, že chlap půjde po mladší, což neplatí.