Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10577
12.9.26 23:29
@Luxusnixicht píše: Více

Slovni fotbal…hra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
12.9.26 23:36

Tuhle si kvůli tomu zoufalo pár lidí, mj i naše Centropen, u adminů.

https://www.emimino.cz/…nkovani/177/

Zbytečně, neprojde, klikači fotbálků svým intelektuálním úsilím zvyšují atraktivitu webu pro inzerenty, a o to tu jde především. :pankac:
Vždycky jsem si říkala, kdo má panebože tolik času a musí se nudit tak pekelně, aby ho zabíjel takto, a po jegeho infu už leccos chápu o dost víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41043
12.9.26 23:57
@sirikit píše: Více

Přesně! Nudnější než fotbálky už mohou být jenom Milenky, když je v nich 1001. reportáž o lásce s cizincem/cizinci bez happy endu anebo naopak o lásce s happy endem v poklidném stáří. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
13.9.26 06:11

Ano ano a mám docela mrzení, že to neprošlo, protože je fakt otrava na hlavní stránce, kdyz sjíždím diskuze sledovat, kdy ta duchaplná smršť skončí.
Za mě jsou slovní fotbálky zábava pro děti na prvním stupni ZŠ při delší cestě autem.
Tady dobře, někoho to baví, ale proč to je v diskuzích, když o žádnou diskuzi nejde? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
13.9.26 06:33
:srdce: :srdce: :srdce: To jsou miláčci! Obcas pošli fotku jak rostou. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 06:45
@jege píše: Více

Musíš nějak takhle

https://fixupx.com/…224560115854

• Citovat
  • Upravit
10577
13.9.26 07:55
:mrgreen: A to víš, že jo brouku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10577
13.9.26 08:01
@Centropen píše: Více

Nic ve zlém, ale evidentně maji admini jiný názor, tak se s tim budeš muset holt smířit, stejně jako Sirikit s procentuálně menší srdíčkovanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 08:16

A když si smažete účet a pak ho obnovíte, vynuluje se vám počet příspěvků a srdíček. To už jsem párkrát udělala, protože jsem nechtěla být v žádném žebříku :lol:

• Citovat
  • Upravit
8131
13.9.26 09:18

A mohli tu krizi prekonat? Do jeji vztahu uplne nevidis…taky jsi svou krizi mohla prekonat…treba.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 09:21

Prosím vás, fenomén zvaný v angličtině Cougar, čili kdy stará rachejtle balí mladého je známý už ve středověku.

Tady je obraz z roku 1520

• Citovat
  • Upravit
78047
@Virgin_Mojito píše: Více

Já jsem právě včera někde koukala, že už seš zas smazaná 8o, říkala jsem si, co už zase blbneš, a ty sis jenom resetovala první místo v oblíbenosti, jo? :lol:
Nejlíp na tom byla svého času Ontarka, ta měla asi 2× vyšší počet srdíček než příspěvků.
A kdysi bojovala Bertoldina o rukávky eMimina, všude u všech škemrala, ať jí srdíčkují i smajlíky :lol:, a nejvážnější soupeřkou jí byla Anna766,která právě jako dlouhodobě nemocná jede fotbálky ve velkém, a tam si každý příspěvek vzájemně srdíčkovaly s dcerou. :mrgreen:
Sekce fotbálků popírá moji dlouholetou tezi, že eMimino není chráněná dílna. 8)

Příspěvek upraven 13.09.26 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
@Velryba černá píše: Více

Dotujes ty jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78047
13.9.26 09:23
@Andelskej_Satan píše: Více
Že to člověka okamžitě napadne? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 09:23

A já ti něco řeknu, Ontarku naprosto spolehlivě poznáš podle toho, že je vždy vysoko v žebříčku oblíbenosti, protože má fakt vysoké skóre oproti počtu příspěvků. I kdyby tu byla po jakýmkoli nickem ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová