Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Já o tom slyšel někdy před třemi roky. A úspěšně zapomněl.
No tak tedy teď. ![]()
A asi platí, co jsem napsal do editu.
Prsímtě v mém případě není nic moc.
Dovedu si představit o hodně lepší.
@vokishka píše: Více
A když jsi v uzavřence, kde kamaradíčkuješ je to na to tata ![]()
Nechápu, že to někdo v Xsáti řeší kdo jich kolik má 🤦🏼♀️
@M_Vladim píše: Více
Jojo, jak psala Centropen, u předškolních a prvostupňových dětí při dlouhých přejezdech různé tyto slovní hry považuji za užitečné. ![]()
U dospělých bych předpokládala, že si dokážou slovní zásobu obohacovat třeba četbou, nebo poslechem různých podcastů, ale každý má samozřejmě plné právo obohacovat se na úrovni, kterou zvládne. Moje tolerance je v tomto bezbřehá. ![]()
Jednou mi v seznamu vláken tady vpravo naskočil fotbálek „jména uživatelů eM podle abecedy“, tak jsem se tam zadala do vyhledávání, jestli si někdo vzpomněl… a vyjela jsem asi 6× nebo 7×.
Pokaždé od té stejné uživatelky. ![]()
Takže na dokola používaných, pořád těch samých slovech, můžeš strávit spoustu intelektuálně obohacujících týdnů. Super zábavička, to nemohu říct.
Příspěvek upraven 13.09.26 v 09:58
Když tady sjedeš dolů, máš tam odkaz na žebříčky. Takže to není není moc schované.
Teda pokud máš ovšem desktop verzi, mám ji teda i na telefonu protože tu mobilní nesnáším.
@Velryba černá píše: Více
Mě by naprosto stačila taková moje drahá polovička. Kdybych napsal, že je jí o dvacet míň než mě, bude to pro mnohé uvěřitelné. ![]()
Jenom ta hra her…
![]()
No a nebo takovou KBV s V.
…
No, a dozvíme se teda někdy, proč je KBV pořád BV? ![]()
Dávám přednost četbě. ![]()
Sem tam podcast, odkaz jsem sem dával. ![]()
No pověz nám, co ti vlastně dává komunikace s tvojí kamarádkou bez výhod?
@Virgin_Mojito píše: Více
Těžko říct, na to tráví s Vladimem poměrně dost času.
Já jsem v tomhle vždycky byla silně asociální, a když jsem s chlapem nespala, neměla jsem žádnou motivaci s ním vejletkovat, procházkovat a kafíčkovat.
![]()
Jsou ženské, co jim pozornost a zájem dělají dobře, ale chlap je sexuálně nepřitahuje a tak si ho udržuje ve friendzoně. Taky je mi to totálně cizí a ztráta času, ale někdo to tak má asi.
Jeden díl důvodů je, že jsme se tak dohodli. Umožňuje to i hovory na téma, co si možná milenci ani netroufnou, protože by je to mohlo rozdělit.
A to je ten druhý díl: nechceme o sebe přijít.
Ten třetí díl bych mohl, ale riskoval bych, že se naštve, kdyby se náhodou zabrousila. A naprosto oprávněně. Jako bych vynášel z uzavřenky její soukromí. ![]()
Mně to teda smysl nedává žádný, tohle vše lze provozovat is kamarádkou s benefity, ale je vidět, že tebe má dobře zpracovaného, když tě dokázala přesvědčit těmito pseudoargumenty.