Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41037
13.9.26 13:08
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak třeba já si nepíšu s lidmi, které mě nezajímají anebo si o nich myslím něco nelichotivého a podobný přístup předpokládám i u druhých, ale třeba to tak neměla. Můžeš se jí na to zeptat, když jsi s ní v kontaktu. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
13.9.26 13:09
@M_Vladim píše: Více

Ano, s detma to hrajem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
13.9.26 13:09
@Adull píše: Více

Ja prepokladala, ze pocty lajku resi pubosi, pro ktere je lajkovani neco jako dukaz, ze zapadaji, v pubertalnim veku je prirozene, ze se clovek zrovnava s okolim a lajk je dukaz, ze mu to s konfomismem jde relativne dobre.
Objektivne pocet srdicek nemluvi nic o kvalite nazoru, ale o tom, kolik casu tady clovek travi a nakolik jeho nazory zapadaji do vetsinoveho nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
13.9.26 13:12
@jege píše: Více

No pockej, bavime se o liftingu prsou obecne, ne osobne. Takze kdyz pisu, ze jsem za, pokud se pri modelaci nedava silikon, myslim to obecne, jakoze nic proti takove operaci nemam, neresime mne, ale prsa obecne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 13:15
@jege píše: Více

Nejsem s ní v kontaktu, už jsem psala. Když byla tady, občas jsme si vyměnily SZ. Ale nic víc mimo EM.

• Citovat
  • Upravit
1600
13.9.26 13:15

No priznam se, ze stejne nerozumim. Musim asi pohledat nejake nazorne videa, jak to delaji, zajima me teoreticky, jak jde premodelovat prso, posunou bradavku, vycpat ho silikonem a neprerusit mlecne zlazy, ze ta zena napriklad muze po operaci kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
13.9.26 13:18
Nemůžu být taky KBV?
@Andelskej_Satan

Empatická tedy určitě ne
Rejpava jako Sirikit a Mango, proto jim sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
13.9.26 13:18
@Luxusnixicht píše: Více

No praveze to byl vek kolem 40 + a muzu byli na tom vzhledove hur jak zeny. Zeny se o sebe staraji, muzi moc ne a je to videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
13.9.26 13:19
@sirikit píše: Více

Njn, klasická reakce žen, které sice o chlapa zájem nemají, ale nezapomenou si kopnout a zkritizovat jeho výběr, jakmile si začne s nějakou jinou. Myslím, že tenkrát nebyla jediná, která se takhle „angažovala“. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
13.9.26 13:20
@sirikit píše: Více

Ja ji znam jen jako vonajebohyne v dobe Ontarky jsem tu nebyla vubec. Takze pro me to je jen Bohyne :mrgreen:. Ale jiny nicky nepoznam. Tady byla chvili uz nevim pod jakym nickem ze zacatku :think:. No treba se vrati a praskne kdo je :dance:, at nemusíme spekulovat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
13.9.26 13:20
@Venetia píše: Více

S Ontarkou jsme často měly na věci dost identický názor. Jen ho dokázala vyjádřit líp :lol:

• Citovat
  • Upravit
41037
13.9.26 13:21
@Velryba černá píše: Více

Stejně mi přijde jednodušší psát pravdu, než si vymýšlet bájky. To pak nemusím psát vůbec nic, než si vymýšlet různé blbosti. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
13.9.26 13:22
@Monicka39 píše: Více

Tak já třeba hraju World blitz, taky mne to s… ale už jsem v tom namočena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
13.9.26 13:23
@MyMelody píše: Více

Nevadí, podívám se na ně a vysvětlím ti to také obecně. Nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
13.9.26 13:25
@Virgin_Mojito píše: Více

No vidíš, a já mám na ní kontakt i mimo eMimino. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...