Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Protože normální lidi když něco řeknou, tak to platí a nemění názor a své preference 3× za hodinu!
![]()
@Venetia píše: Více
Sloty KBV jsou obsazeny. ![]()
Volný je slot KSV.
Ale, když se taky budeme znát asi půl století, tak nějaký slot KBV vytvořím.
![]()
Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:05
@sirikit píše: Více
No, Adull se sem chodí hádat, to je bez debat.
Ale Andruš měla stejnou zálibu…
Nicméně, takových lidí může být klidně víc.
@xiaxxx píše: Více
Starého Ontara a jeho kydy jsem viděla na FB ![]()
@jege píše: Více
S tím musím souhlasit, tohle vymýšlení vůbec nechápu k čemu je dobre
Tak diskuze o věkovém rozdilu ve vyběru potencionálních partnerek je rozhodně k tématu vic než fotky psů a nebo výstava papoušků. Nikde neni psáno, že musis sdílet svoje soukromí, pokud tedy nemáš potřebu to neustale někomu hustit do hlavy ![]()
Ježíši. K čemu asi. Lidi chtějí vypadat lepší, než jsou. A nemusí vysloveně lhát, jen vyzdvihují svoje pozitivní stránky a zamlčují negativní.
Otázka stejná, jako proč lidi lžou na seznamkách.
Také tu neaspiruji na nejzajímavější personu, která se prsí svými srdíčky. Flirtíky jsou vždy různé, často s různými osobami a slouží spíše k zvednutí nálady svých účastníků než jako pobavení ostatních, kterým nikdo nebrání se do nich zapojit. A stále to je tematicky blíže k Milenkám, než k řešení běžných rodinných starostí a radostí. ![]()
@Adull píše: Více
Podívej, debata o srdíčcích začala tak, že jsem poznamenala, že jste s jegem zřejmě byli rozděleni při porodu, na což tys mě napadla s tvrzením, že jsem trapná ve všech vláknech, kam vlezu. Nebo tak nějak.
Sice si myslím, že právo na vlastní trapnost pravidla webu nikomu neupírají, nicméně nahlédla jsem do žebříčků, jak moji zcela legitimní trapnost vidí ostatní uživatelé.
I ukázalo se, že veřejnost trapky zjevně vcelku vítá, a při té příležitosti mě zaujal počet tvých příspěvků.
Nic složitějšího v tom nehledej.
Každopádně to, jak jege okamžitě dopočítal percentuelní rozdíl v našem celkovém skóre, a ty jsi výsledek opakovaně radostně zmínila, pobavilo velmi. ![]()
Je z toho zřejmé, kdo to tu „proboha strašlivě žere“, a začala jsem tě tedy srdíčkovat, ať máš v tom životě alespoň nějakou radost. ![]()
Ne. ![]()
A když tak něco na čtení, kako Astropis, nebo L+K, šachy… ne World blitz, ale WoT. ![]()
Teda, když ne chata, nebo KBV..
![]()
Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:02
A proto jsi začala házet do placu svojí zdejsi mega oblíbenost na základě srdíček…to fakt dává smysl
Njn Jege ti do toho hodil vidle ![]()
Tvůj problém je snaha neustále otáčet korouhev podle toho jak se ti to hodí…úsměvné, ale pokud budes mit den hezčí…tak budiž ti přáno ![]()
Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:10