Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109492
13.9.26 14:45
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak, ale prý to tak není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40672
13.9.26 14:45
@Virgin_Mojito píše: Více

Protože normální lidi když něco řeknou, tak to platí a nemění názor a své preference 3× za hodinu! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.9.26 14:46
@jege píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40067
13.9.26 14:47
@Venetia píše: Více

Sloty KBV jsou obsazeny. :(
Volný je slot KSV.
Ale, když se taky budeme znát asi půl století, tak nějaký slot KBV vytvořím. :think: :P

Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.9.26 14:48
@sirikit píše: Více

No, Adull se sem chodí hádat, to je bez debat.
Ale Andruš měla stejnou zálibu…

Nicméně, takových lidí může být klidně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109492
13.9.26 14:48
@xiaxxx píše: Více

Starého Ontara a jeho kydy jsem viděla na FB :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109492
13.9.26 14:51
@jege píše: Více

S tím musím souhlasit, tohle vymýšlení vůbec nechápu k čemu je dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
13.9.26 14:51

Tak diskuze o věkovém rozdilu ve vyběru potencionálních partnerek je rozhodně k tématu vic než fotky psů a nebo výstava papoušků. Nikde neni psáno, že musis sdílet svoje soukromí, pokud tedy nemáš potřebu to neustale někomu hustit do hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.9.26 14:52

Ježíši. K čemu asi. Lidi chtějí vypadat lepší, než jsou. A nemusí vysloveně lhát, jen vyzdvihují svoje pozitivní stránky a zamlčují negativní.
Otázka stejná, jako proč lidi lžou na seznamkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40672
13.9.26 14:53

Také tu neaspiruji na nejzajímavější personu, která se prsí svými srdíčky. Flirtíky jsou vždy různé, často s různými osobami a slouží spíše k zvednutí nálady svých účastníků než jako pobavení ostatních, kterým nikdo nebrání se do nich zapojit. A stále to je tematicky blíže k Milenkám, než k řešení běžných rodinných starostí a radostí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77835
13.9.26 14:54
@Adull píše: Více

Podívej, debata o srdíčcích začala tak, že jsem poznamenala, že jste s jegem zřejmě byli rozděleni při porodu, na což tys mě napadla s tvrzením, že jsem trapná ve všech vláknech, kam vlezu. Nebo tak nějak.
Sice si myslím, že právo na vlastní trapnost pravidla webu nikomu neupírají, nicméně nahlédla jsem do žebříčků, jak moji zcela legitimní trapnost vidí ostatní uživatelé.
I ukázalo se, že veřejnost trapky zjevně vcelku vítá, a při té příležitosti mě zaujal počet tvých příspěvků.
Nic složitějšího v tom nehledej.
Každopádně to, jak jege okamžitě dopočítal percentuelní rozdíl v našem celkovém skóre, a ty jsi výsledek opakovaně radostně zmínila, pobavilo velmi. :lol:
Je z toho zřejmé, kdo to tu „proboha strašlivě žere“, a začala jsem tě tedy srdíčkovat, ať máš v tom životě alespoň nějakou radost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40067
13.9.26 14:55

Ne. :P
A když tak něco na čtení, kako Astropis, nebo L+K, šachy… ne World blitz, ale WoT. :mrgreen:
Teda, když ne chata, nebo KBV..
:mrgreen:

Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
13.9.26 14:57
@Virgin_Mojito píše: Více

Promluvila empatická žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.9.26 14:58
@Adull píše: Více
💋 💋 ❤️ ❤️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
13.9.26 15:02

A proto jsi začala házet do placu svojí zdejsi mega oblíbenost na základě srdíček…to fakt dává smysl :mrgreen: :lol: Njn Jege ti do toho hodil vidle :mrgreen:
Tvůj problém je snaha neustále otáčet korouhev podle toho jak se ti to hodí…úsměvné, ale pokud budes mit den hezčí…tak budiž ti přáno :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.09.26 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová