Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
25.9.26 09:59

@M_Vladim
Fasismus je hnus… a skryva se pod ruznymi barvami… a pokud kterakoli doba umozni zakomplexovanemu, frustrovanemu, omezenemu cloveku s ideologicky vyplachnutou hlavou nenavidet a slapat po svobodach a pravach jine skupiny lidi, to takovy clovek vyuzije a to pod jakokukoli politickou barvou… je desive, kolik fasistickych a totalitarnich tendenci projevuji strany, ktere se ohaneji demokracii a respektem k pravam a svobodam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
25.9.26 10:06
@MyMelody píše: Více

Dost mě zajímá, jak mohl tak kulturní narod, jako Němci, tak děsivě zblbnout. 8o :think:
Uačíná to právě takovými malými věcmi. Spolkovou činností. Názory, které nijak špatně nevypadají. :(
Není jiné cesty, než se stavět radikálně proti. :think: :nevim:
Třeba taková SPD jsou u mě vlastizrádci, ať si třeba mávají vlajkama a vyskakují jak papírový čertík.

Příspěvek upraven 25.09.26 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
25.9.26 10:07
@sirikit píše: Více

Poslouchám hodně zahraničních podcastů, třeba Mallen Baker, ostrý na jazyk, brutálně sarkastický neunavny kritik Trumpa z Velké Británie. Tam se vždy směju, jak to podává. Pak The Rest is politics, taky mám ty dva kluky dost ráda.
Samozřejmě Petros Michopulos, ten má fakt trefné poznámky. Pak Bruselský diktát, Vlevo dole (ten poslední byl výborný, bylo vidět, jak Dolejšího Babiš už úplně sere)
Na TV se už fakt dlouho nedíváme, mám pocit, že u nás TV plní roli pouhého vysílače, když něco pouštíme na YT. Jo a fakt se nám vyplatilo předplatné na you tube, protože to jedeme ve velkém a nemáme reklamy.

• Citovat
  • Upravit
41187
25.9.26 10:26
@Arturie píše: Více
Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.“ - Antoine de Saint-Exupéry.

Já prostě nemohu být šťastný, když je někdo, kdo je na mně plně závislý, strádá a/nebo trpí. To raději rezignuji na vlastní život. Ono zas tak strašně netrpím, jíst mám co, co obléct také, dokonce i do práce mě pustí ;) :mrgreen: a když mi něco leze krkem, tak doma všechny seřvu, prostě pohod jazz.

Jenom ta intimita strádá, ale to je spíše důsledek toho periodického seřvání a mé cholerické povahy, protože když jsem na emocích, tak podvědomě a automaticky zvyšuji hlas. A ono, když něco řeknu 2×, a nikdo moc nereaguje, tak napotřetí už zařvu jak tur, a to to lítá. :mrgreen:

Manželka je ale zase Beran/beran, takže někdy to akceptuje, když něco od mě potřebuje anebo když dělá bufer mezi mnou a švagrovou, ale když to překročí určitou úroveň, tak vypění také. Někdy je to zas opačně, když mám dobrou náladu anebo máslo na hlavě já, tak si toho může dovolit víc a já neprotestuji, i když jindy bych už metal hromy blesky.

A co se týká sexu, tak při troše snahy bych to také zvládl, ale lámat to přes koleno mi za to nestojí. Když mě nějaká užene, tak si dám říct, ale že bych tomu věnoval nějakou extra energii, se říct nedá. Klidně se budu namáhat kvůli kafe s nějakou kamarádkou, ale ne kvůli sexu. Ten chci hned a když mám na to náladu, a ne až budou hvězdy ve vhodné konstelaci. :jazyk:

Mám to tak odjakživa, s větší aktivitou bych měl asi 10× víc sexuálních zážitků, ale nikdy jsem nebyl otrok vlastního chtíče a vztahy byly pro mě důležitější než fyzický zásun. Na VS jsem jednu dobu chodil každý večer doprovázet 2 kamarádky z divadla, kde měly brigádu v šatně, na intr, ale spolužačku, která mi přímo řekla, že když chci něco bližšího, tak bych jí mohl pozvat aspoň do toho divadla, jsem nikdy nikam nepozval. Sex jsem si s ní představit uměl, trávení volného času již ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41187
25.9.26 10:31
@xiaxxx píše: Více

Ty jo, my se manželkou vždy kvůli tomu chytneme, protože u nás může nadávat na Putina, ale ne na Rusko. Putin je haj.zl, který hodné Rusko dovedl do stavu, v jakém teď je, ale Rusko není Putin a na nějaké zobecňování je háklivá. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
25.9.26 10:47

@Virgin_Mojito Já si platím premium bez reklam na Spotify - především kvůli dlouhým přejezdům v autě, ale využívám ho, i když třeba vařím, žehlím, nebo provozuju nějakou podobnou činnost, u které se dá soustředit i na něco jiného.
V tom případě si tedy mobil propojím s televizí, která má lepší repráky 8)
YT jedu taky hodně, ale tam už se mi premium platit nechce, to by člověk sypal prachy jen do placených kanálů (k tomu máme Magenta TV, kvůli Zrádcům by to chtělo Prima +, kvůli Survivoru One play…, nic nic!, nebudu vydělávat jen na média. 😡 ) tak holt reklamy přežiju. 8)

Příspěvek upraven 25.09.26 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.9.26 10:51
@xiaxxx píše: Více

My mame v necem trochu odlisne nazory, v mnohych vecich se ale zhodneme a prave proto jsou debaty s nim zajimave a navic je schopny uznat, pokud se v necem mylil. Radi o politice debatujeme, on je inteligentni chlap, mainstream sleduje minimalne, jen aby mel obraz o tom, jak propaganda funguje a informace si overuje z ruznch zdroju, u neho jdou spis knihy a na politiku kouka ze sirsiho kontextu, takze nezklouzava do omezeneho rozdeleni „my proti nim“ a prave proto je s nim debata mozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
25.9.26 10:52

Spotify je ok, hodně podcastů tam taky vysílá. TV jsme měli kdysi od Kuki, to byl malý internet poskytovatel, pak ho snad koupilo O2 nebo kdo a taky odrostly děti, co chtěly večerníček a teď nemáme už nic. Jen YT :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
78094
25.9.26 10:55

@Virgin_Mojito Vrátil se chlap, tak mu rozhořčeně předčítám včerejší a dnešní zdejší politický vstup, kejval a smál se, a když jsem zakončila výlev malomyslným "pak ty volby mají nějak vypadat! :cert: :cert: Lidi vůbec nevijou, najdou si nějakého přesně definovaného nepřítele a pak to hodijou komukoli jinýmu, bez ohledu na to, že ten druhý je ještě o hodně horší, tak co pak můžu od tý demokracie čekat? :nevim: :zed: :zed: "
lakonicky pointoval: "Nic nevijou, pivo nepijou, blbě čumijou… :nevim: " :mrgreen:
Kdybych ho neměla, musela bych si ho vymyslet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30224
25.9.26 10:57

Babišovy to nějak nevychází, schodek rozpočtu extrémní. A žádný slib co dával, se nesplnil, Levné hypotéky, levné energie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
25.9.26 10:58

My jsme teď ve fázi uzsiho výběru k těm volbám, ale je to bída, no. Ale nějak to vymyslíme. Já zase chci jít volit radši, než nevolit a pak nadávat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
25.9.26 10:58
@Honza 12 píše: Více

Dobré ráno, Honzo. Za vše může Fyjala. Zapomněl jsi.

• Citovat
  • Upravit
1720
25.9.26 11:00
@M_Vladim píše: Více

Kulturni, nekulturni, lidska psychika funguje pod emoci strachu a ohrozeni vsude podobne… vetsina lidi neni odolna manipulaci a veri politickym influencerum, tak to je a moc s tim delat nejde. ( Koukni Milgram, nebo Asch experiment ) Proste vetsina lidi manipulaci podleha a vetsina klidne bude rikat voloviny, aby zapadla, proste to tak je. Vetsina versus mensina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
25.9.26 11:06
@Honza 12 píše: Více

Jenže to ti jednodušší zatím nevidí.
Jsem zvědavá, za jak dlouho jim dojde, že věčně se všechno na Fialu svádět nedá.
I když Kalousek jim jako viník vydržel několik volebních období, v nichž byl mimo politiku, tak třeba se to u Fialy podaří taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78094
25.9.26 11:10
@Virgin_Mojito píše: Více

U nás letos nebudou volby do senátu, a komunálky jsou mi z výš zmíněných důvodů jedno.
Nejdu, nadávat nebudu mít důvod, ať si spoluobčané zvolí jakkoli.
Není to můj boj. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová