Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Také mám keře na zahradě, ale vždycky to ožerou ptáci. ![]()
@marin píše: Více
Nam nakonec taky, musí se rychle. Pozvala jsem vsechny sousedky
. Tak to snad odrbem co nejvíc
.
@xiaxxx píše: Více
Ja ji ho naopak preju, ale jsem si skoro jista, ze mu takhle cislo neda. Ja bych to teda taky nedala, bala bych se, ze to bude trapas, pokud nema zajem a pak ho tam potkavat… ![]()
@jege píše: Více
A prave proto nechci, aby sla Evropa ruskou cestou, nemusime se po nich opicit!
@Arturie píše: Více
To bys musela znát mou manželku. Tá má perfektní čich na lidi a u vlastního manžela pozná i ten nejmenší odklon od normálu. Navíc nejsem ve stejné výchozí situaci jako Fukitol, kancelář mám za rohem, takže cesta autem mi do ní trvá pár minut a všechno, co k podnikání potřebuji mám doma anebo v dosahu pár kilometrů od kanceláře. Navíc často musím být doma kvůli pomoci s dítětem anebo když manželka potřebuje auto, takže těžko lze něco většího plánovat. Od Nového roku budu mít kancelář doma, takže bude ještě menší potřeba někam jezdit. ![]()
U rozjetého vztahu milenka toho zkousne asi víc, ale nějak si neumím představit balit ženskou na to, že kdykoliv budu muset vyfičet od rozdělané práce. A také, když porovnám atmosféru doma teď a před rokem a něco, tak si říkám, jestli to vůbec stojí za to takhle všem komplikovat život.
![]()
Ja se s tebou vetsinou neshodnu a tohle samozrejme taky vidim
jinak.
Son neni zena, ktera by musela delat takove veci, aby si ji chlap racil vsimnout. Kdyz se mu ona libi a ma zajem, umi ji probuh sam oslovit… vi, kde ona pracuje, chodi tam pravidelne, Son nemusi delat nic, staci, ze bude prirozene, spontanne usmevava, mila a nezazdi vedome komunikaci, jak to zena dela, kdyz ji chlap otravuje. Vy ty chlapy chcete nahanet jak se sitkou na motyly, jenze pak je z toho efekt takovy, ze kdyz se zena takhle nabizi, chlap casto explicitni nabidku vyuzije, ulevi koulim, i kdyz ho ta zena nejak vic nezajima a jede o dum dal a zrovna to asi Son nepotrebuje. Zena jak Son, hezka symposka, nemusi lovit, on si ji najde, pokud co jen trochu chce.
Příspěvek upraven 26.09.26 v 11:46
@MyMelody píše: Více
Jo, úplně stačí, když při jeho příští návštěvě prohodí, že dávno u nich nebyl, že už si myslela, jestli je nevyměnil za jinou čerpačku, kde je třeba hezčí obsluha. Pokud není blbý a bude mít zájem, tak dokáže tu nahrávku využít bez toho, aby se mu Son musela přímo nabízet a riskovat trapas, když nebude mít zájem. ![]()
Jedine ze by byl nejaky autista extremne stydlivy a socialne nemtavy, ze by se mu ona libila a on nebyl presto schopny ji jak normalni chlap oslovit a v tom pripadu takoveho asi Son zrovna nepotrebuje. ![]()
Zenske, ktere se nabizeji, normalni chlap neoceni, jen pripadne vyuzije nabidku, kdyz uz se mu nejaka tak usilovne strka do postele. Vzdyt on vi, kde ona dela, tohle pro neho nebude zadny problem, pokud se mu libi.
Jo, tohle je dobrý tip s tou hezcí obsluhou, to by moh zareagovat.
@Padlý.anděl píše: Více
Nahodou…je to mile a sprijemni to den.
Nevim, kolik ti je, ale pokud ten rozdil neni obrovsky, ze by to delalo problemy a libi se ti, tak proc ne.
Příspěvek upraven 26.09.26 v 11:57
@MyMelody píše: Více
Ja jsem taky hodně vybíravá jako Son, co se vzhledu chlapa týče, a kdyz už se mi někdo líbí, tak mu to jasne dam najevo. A vzdycky se mi ti chlapi vrací, motejle.
Nesmíš být tak průhlednej, chovat se pořád stejně a vše mazat, nechodit nikam s mobilem… Základ nevernika
U milenky se netelefonuje… Taky základ
@Venetia píše: Více
Ja jsem teda původně navrhovala dohodu, ze by ji to rek, ze ted bude chodit do speciálního fitka. Kdyz ona nestíhá a ze se ji tim uleví a nic se nemeni. Nejde to, dobre, chapu. Takze na tajnacku. My tady v Milenkách mame miliony návodu na dlouhodobe neodhalené milenecké vztahy. Ovsem ten chlap musí mít co nabídnout, aby se milenka přetrhla. Prachy nebo top vzhled.
Třeba ani jedno z toho, ale zrovna to co milenka potřebuje
@Venetia píše: Více
Jo, tak nějaká milenka poblíž, co ocení jahody z Globusu a příspěvek na nájem. Anebo teda šlus, pověsit sex na hřebík. Ja teda se na to chystám, ze zdravotních důvodů, ale kolem me je porad hodně číhajících vlčáku, takze z toho nedostatku sexu nijak frustrovaná nejsem. Budu ráda, ze budu žít.