Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Kdyz ma chlap zajem se o sebe starat, muze vypadat i ve vyssim veku, pravidelni trening, kvalitni zivotosprava, pripadne i sem tam nejaky botox, kyselina, laser, transplantovane vlasy a nekteri vypadaji pomerne dobre i v 50, v 60. Jenze bezny chlap se spoustou starosti na to vetsinou kasle, nebo nema duvod se udrzovat, ale celebrity zvykle na obdiv fanynek, do sebe investuji, nechteji byt dedkove s pupkem a asi se taky hur smiruji se starnutim.
@Venetia píše: Více
Ale to je taky relativni, nekdy vidis neatraktivniho muze a ta zena ho miluje a znam par, kde ona neplni bezne standardy krasy a ma par desitek kil vic a on ji presto miluje dlouho a on je pritom hezky chlap. Nebo priklad Son, Helmut se ji nelibil a jak ho ona miluje.
Krasa, jak rika Son, je v ocich toho, kdo se diva.. a kdyz jsou v tom i city, je vzhled druhoradej… a clovek muze potkat lasku klidne i v duchodu a nepotrebuje k tomu nutne ani vlasy, ani extra stihly pupek.
@Arturie píše: Více
No…aspoň ty návody…
Žádný agent nemá zcela ukončený výcvik…
![]()
A já myslel, že aspoň pár holek mě chtělo hlavně pro můj vtip a smysl pro humor. ![]()
A vy se tady bavíte jen o vzhledu nebo prachách.
![]()
A to se nebavim o tom, že aspoň jedna z těch holek mě mohla mít ráda pro moje znalosti z oboru ![]()
Chcete říct, že všchny ty knihy co jsem přečetl byly na nic? ![]()
Tisíce knih o biologii, tisíce o 2.světové, tisíce o filosofii a psychologii - a vše u žen naprosto zbytečný? ![]()
Pravda je, že já bych dal taky přednost pěkný holce před chytrou. Ale kdyby jedna byla o něco hezčí a druhá hezká, ale chytřejší o dost, tak dám přednost té druhé zase ![]()
Jediný co jsem rád je, že mě žádná nikdy nechtěla pro můj charakter…
Kdyby mi řekla nějaká žena, že mě chce proto, že jsem hodnej, tak se urazim ![]()