Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15862
26.9.26 20:17
@Centropen píše: Více

No jo, vždyť ji zname :lol:. Mohla by se tentokrát hecnout :cert:. No uvidime :mrgreen:. A rozesmalo me, ze píšeš misto Monicka Lorry :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18602
26.9.26 20:20
@Eugen Fischer2 píše: Více
:mrgreen: Je to me zlobive dvojcatko :jazyk: Od te doby, co ji tu Lorre nechal bez dohledu, tak je jak utrzena z retezu :nevim: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.26 20:24
@Luxusnixicht píše: Více

Akorát já v ženách vyvolávám ovulaci a bobr menstruaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
26.9.26 20:25

Lorry tu je, jen ne pod svym jmenem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.26 20:26
@xiaxxx píše: Více

Tak proto tu ženy tak často bolí hlava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18602
26.9.26 20:28
@xiaxxx píše: Více

Ja vim, je tu v prestrojeni :* Ale je to hrozne matouci a smutne, kdyz nevidim to chlupate zviratko v ikonce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
26.9.26 20:29

Tak jsem zpět z rande a jdu dočíst. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.9.26 20:35
@Velryba černá píše: Více

Jsem zpět z elipticalu a už mám dočteno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18602
26.9.26 20:38
@Virgin_Mojito píše: Více

Me Helmut taky neumel oslovit naprimo :D Ten vecer se mnou neprohodil ani slovo…nevsimal si me :nevim: A to jsme vsichni popijeli, takze byla vesela atmosfera a bylo by to tedy o dost lehci… ale konktaktoval me az formou zpravy druhy den… :) A 20 mu nebylo :mrgreen: Ja si zase nemyslim, ze je kazdy takovy suveren…hodne muzu potrebuje nejaky impuls, aby se odhodlali..a spousta z nich stejne radeji zenu oslovi skrz zpravu, nikoliv na zivo…mne takhle psalo na Messenger uz hodne nasich zakazniku :D A pritom na zivo se nezminili :mrgreen: Ale je pravda, ze ja pusobim vetsinou dost nedostupne…mozna u jinych zen je to snadnejsi, nejak navazat kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
26.9.26 20:39
@Velryba černá píše: Více

Heleeeeeee nebylo ti jeste rano na umreni??? :mrgreen: A klidne rande jo :jazyk: :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.26 20:41

Ano, u tebe jsem hned věděl, že budeš zlá a nepřístupná, ale u Xiaxxx mi bylo jasné, že je koketní a láme mužům ráda srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18602
26.9.26 20:44

Jinak Helmut ma doma zase problem… :? :zed: Jeho syn pry cetl nase zpravy…takze nevim, co z toho zase bude…napsal mi zatim jen v rychlosti tohle a ze ma doma velke stresy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
26.9.26 20:45
@Eugen Fischer2 píše: Více

No jo no :nevim:. Jsem krásná, chytrá, sexy :nevim:. Vypadam o 10 let min (jako kazda na emiminu)… Můžu snad za to, že se do mě kazdej hned zamiluje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.9.26 20:45

Psala jsem to o sobě. Už jsem dávno vyrostla z toho, abych se donekonečna zabývala tím, co má chlap v hlavě a jestli má traumata z dětství, bojí se, je stydlin atd apod. Já toto nemám zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
26.9.26 20:46

8o doprcic :zed:. Ale to je blbec, ze si neuhlida mobil :zed: :zed: :zed:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová