Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
No jo, vždyť ji zname
. Mohla by se tentokrát hecnout
. No uvidime
. A rozesmalo me, ze píšeš misto Monicka Lorry
.
@Eugen Fischer2 píše: Více
@Luxusnixicht píše: Více
Akorát já v ženách vyvolávám ovulaci a bobr menstruaci ![]()
Lorry tu je, jen ne pod svym jmenem ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ja vim, je tu v prestrojeni
Ale je to hrozne matouci a smutne, kdyz nevidim to chlupate zviratko v ikonce ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jsem zpět z elipticalu a už mám dočteno ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Me Helmut taky neumel oslovit naprimo
Ten vecer se mnou neprohodil ani slovo…nevsimal si me
A to jsme vsichni popijeli, takze byla vesela atmosfera a bylo by to tedy o dost lehci… ale konktaktoval me az formou zpravy druhy den…
A 20 mu nebylo
Ja si zase nemyslim, ze je kazdy takovy suveren…hodne muzu potrebuje nejaky impuls, aby se odhodlali..a spousta z nich stejne radeji zenu oslovi skrz zpravu, nikoliv na zivo…mne takhle psalo na Messenger uz hodne nasich zakazniku
A pritom na zivo se nezminili
Ale je pravda, ze ja pusobim vetsinou dost nedostupne…mozna u jinych zen je to snadnejsi, nejak navazat kontakt.
@Velryba černá píše: Více
Heleeeeeee nebylo ti jeste rano na umreni???
A klidne rande jo
.
Ano, u tebe jsem hned věděl, že budeš zlá a nepřístupná, ale u Xiaxxx mi bylo jasné, že je koketní a láme mužům ráda srdce ![]()
Jinak Helmut ma doma zase problem…
Jeho syn pry cetl nase zpravy…takze nevim, co z toho zase bude…napsal mi zatim jen v rychlosti tohle a ze ma doma velke stresy…
@Eugen Fischer2 píše: Více
No jo no
. Jsem krásná, chytrá, sexy
. Vypadam o 10 let min (jako kazda na emiminu)… Můžu snad za to, že se do mě kazdej hned zamiluje? ![]()
Psala jsem to o sobě. Už jsem dávno vyrostla z toho, abych se donekonečna zabývala tím, co má chlap v hlavě a jestli má traumata z dětství, bojí se, je stydlin atd apod. Já toto nemám zapotřebí.
doprcic
. Ale to je blbec, ze si neuhlida mobil
!