Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eugen Fischer2 píše: Více
Charakter uplne taky nevim
Nerikam, ze je uplne spatnej, ale neni to ani zadnej svatousek…jde mu hlavne o sebe. I kdyz to asi vetsine lidi. Me vystupy by asi zkousnul, kdyby to nebylo denne, on zase vi, ze mu to umim vynahradit jinak…ale ta dalka problem je, to zminoval i on sam…a ja si neumim moc predstavit, zit v Nemecku..ani kdyby deti byly uz odrostle…mam to tam rada, ale zit tam trvale, to nevim…i kdyz moje teta zije treba v Italii, uz hodne let, ma tam i pritele…a je spokojena. Navic Helmut, kdyby odesel od ex, tak tam nic nema…kde by jsme mohli bydlet…ja tu mam dum, takze by musel on sem
![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Strávili jsme čtyři hodiny na louce za městem. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Vždyť jsem tu psal, že jsem diskrétní! Takže o tobě nic nevím, ani jak vypadáš a ani tvůj věk, ale myslím si, že u tebe platí to samé, jak u @xiaxxx !
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To nebude syn, ale rovnou ex, která ale asi také nebude ex. ![]()
@Centropen píše: Více
No ja myslim, ze ten konec by stejne nebyl trvaly…jen by to zase zbytecne bolelo a nic to nevyresilo…ale jak to Helmi vyresi, nevim…on tak nejak porad doufa, ze to pujde uhrat, aby mohl mit vsechno…ale to asi nepujde do nekonecna, zvlast, kdyz ma letos uz druhou botu
Nevim teda, zda to syn nekomu dal rekl…uvidime zitra. Ale Helmi dost na tech detech lpi, ma s nima peknej vztah…takze tohle ho asi dost stve. A chapu to, taky by mi to nebylo vubec mile. Ze ted na nej syn bude koukat asi jinak… ![]()
@jege píše: Více
To me taky napadlo…ale jak se mu „Ex“ dostala do zprav, to uz vubec nevim…no ale podle me, pokud spolu jsou, tak ona musi neco tusit a ted ho urcite hlida vic, jen Helmi si mysli, ze je vse zazehnano…tak mozna si pod nejakou zaminkou pujcila telefon…
Nebo jestli mel treba nasi konveraci v pocitaci a nezavrel to
Ten telefon je mi divnej, ze by dal z ruky…i kdyz ono zase pokud by ho z ruky nedal, tak je to taky napadne…
Treba veril, ze mu tam nic zkoumat nebude.
Nemáte na benzínce Fridex? Jsem stará a na odpis.
![]()
Jak vás znám, tak spíše nabídnete nám s Helmutem.
![]()
No a nemoh si to vymyslet, aby mel duvod to ukoncit?
@Monicka39 píše: Více
Anebo si chce zachovat možnost sexu, ale už se nechce tolik angažovat v tom psaní a řešit furt nějaké výčitky, takže vždy bude „průser doma“, pak rychlé usmíření a sex v případě pracovní cesty poblíž Son a za čas zase nějaký „průser doma“, aby se mohl na čas odmlčet a měl klid. ![]()