Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40188
27.9.26 13:15
@Luxusnixicht píše: Více

Míra stresu nemusí odpovídat reálné situaci a to v obou směrech.
Jde o střet reality a našeho vnitřního světa. Tam jsou věci, o kterých vnější svět neví a zas naopak, co nevíme my. :think:
Zakže, je těžko někdy odhadovat situaci, obzvlášť jako někdo „třetí“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 13:27
@Velryba černá píše: Více

Ano jde, muzes si vypnout aktivni stav pro vsechny, nebo jen pro nekoho, ale to pak nevidis, kdy byl dotycny naposledy online…stejne tak, kdyz das nekoho do omezeni, tam pak vlastne ani neni videt, ze si dotycny cetl tvou zpravu, ale opet tam nevidis, kdy byl naposledy online…pokud to vidis, pak v zadnem omezenem rezimu dotycy neni. Ja na to teda nekoukala, ale Helmut tyhle pytloviny nikdy nedelal. Ja mu teda rikala, je to asi tyden zpet, ze svitil celou noc jako online a i tu predeslou noc…bylo mi to divne, on takhle vzhuru nebyva, tak jsem mu to psala a on o tom nevedel, jen se pry divil, ze ma tak rychle vybitou baterku a ze mu to mam priste hned rict, kdyz to zase uvidim…no ale je mozne, ze to zmercil i nekdo jiny a pojal podezreni, ze si s nekym vypisuje celou noc…doma v tu dobu nebyl…no a je mozne, ze pani Helmutova zase trochu vic zvysila ostrazitost…a cekala, az ho nachyta na svestkach. A vcera to musel dotycny cist hned, jak jsem to poslala…protoze mi bylo divne, ze to Helmi precetl a nijak nereagoval…nepiseme si sice hned, ale davame si vzdy hned reakce na tu zpravu, srdicko, pusu a tak…a vcera nic, zadna reakce…pak se na 5 hodin odmlcel, coz mi uz bylo divne…a pak v rychlosti psal, co se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 13:31
@Arturie píše: Více

Jo, taky jsem to zazila…u jednoho znameho…ta jeho je ma byvala kolegyne a sama nam vypravela, jak uz x let spolu nespi…ale pritom on nic nesmel, nesmel nikam chodit, na jinou se ani podivat, to byla hned scena…a taky bydlel ve sklepe :lol: Ja tohle moc nechapu no…a on pak rikal, ze to delal kvuli jejich dceri, ze nechtel bourat rodinu, tak nejak proste prezival…nakonec si nasla nekoho ona a jeho hned vystehovala…to uz se ji pak nehodil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
27.9.26 13:37

Jak tam mám aktivní stav vypnutý trvale, tak už ani nevím, jak to vypadá při zapnutém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 13:42

Aha… :D No pri zapnutem normalne vidis, ze byl dotycny online treba pred 3 hodinami, pred 16 hodinami a pod…ale pokud je to vic, jak 24 hodin, uz se to neukazuje…ja mam Messenger v malicku :mrgreen: Omezeni bych poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40188
27.9.26 13:43

:roll: Někdy nestíhačka… Seznam mail, Messenger, WA, Signal, Proton mail. :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25102
27.9.26 14:11
@M_Vladim píše: Více
Člověče, ještě Ty zacinej. Jakej střet. Problém je prave v tom odhadovani, kterého je tady na metraky. Neříkej mi, že i Ty ztacis soudnost. Pokusy vlézt nekomu do hlavy, a věřit, že jsem to dokázala? Vždyť to plodí jenom neplechu. Všechno je zkreslený a člověk, kterej tím pádem, není ouplne v realitě, se toho drží zuby nehty a spřádá si pro sebe svou vlastni interpretaci reality, která má pranalo spolec s běžným zivotem, natož s životem toho druhého. Kde je důkaz, že člověk skutečně získal přístup k myslí toho druhého? Interpretaci reality, kdy si člověk vytvoří vysvětlení cizího chování a následně se k tomu vysvětlení chová tak, jako by bylo ověřeným faktem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 14:20

Tak Helmutovi zmizel ucet z Facebooku…nebo me tam zablokoval…nemohu ho najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
27.9.26 14:30

Jj, tohle se mi stalo s politikem, když si ho obmotala ta letuška. Vlezla mu do telefonu a všechno zablokovala. On to nevěděl, ja jsem se urazila. Až po půl roce mi volal společný známý, že politik je na dně, mrcha ho samozrejme opustila, vdala se, protoze ji nechtel koupit barak. No, zkrátím to, tyhle toxický vztahy jsou o ničem. My jsme zůstali nakonec přáteli, ale už nikdy nenavážeš, už nikdy neslepíš prasklej hrnek.
Jo, možná jste se s Helmutem k sobě hodili, ale potkali jste se pozdě. Uz si oba táhnete za sebou strasnej balast. Tyhle seconhandy vyjdou málokomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
27.9.26 14:33

@Luxusnixicht oba účty? Nebo mám alespoň dojem, že ti psal z nějakého neoficiálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77908
27.9.26 14:41

Twl…
A má na tebe i nějaký jiný kontakt, aby ti alespoň mohl dát vědět? :nevim:
Pro mě byla ta fakt poslední kapka, když si hned na začátku prvního covidového lockdownu milenec zrušil mail, přes který jsme si psávali a byl to vlastně jediný komunikační kanál, na který jsem mohla jít psát i o půlnoci, nebo kdy se mi zachtělo.
Telefon jsem samozřejmě měla, ale při lockdownu jsem mu nechtěla psát domů, protože jsem mu zas nechtěla působit trable.
A ten podpantofel si ten mail, na který jsme si psali 18 let, bez výstrahy zrušil, aby na něj manželka náhodou nepřišla, kdyby mu projížděla počítač. 8o
Pak mi to vysvětloval s asi týdenním skluzem, když manželka odběhla na nákup, a já vůbec nemohla pobrat, co se s tím na začátku tak imponujícím chlapem stalo. 8o :zed: :zed:
Připosr@nost je jedna z vlastností, kterou netoleruju, a tohle byl jeho poslední sjáčský počin, který měl se mnou něco společného.
Mentálně jsem se s ním rozcházela dva měsíce, kdy jsme se stejně dík opatřením neviděli, a při prvním telefonátu, kdy zas začal plánovat schůzku, jsem mu oznámila, že se nesejdeme už nikdy.
A jak řekli, tak udělali. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 14:43

Ten neoficiální už zrušil dávno…ten měl jen, když měl rozbitý telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
27.9.26 14:44

Aha, to jsem nepostřehla, omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18166
27.9.26 14:47
@sirikit píše: Více

Takhle, on není na fb k dohledání, ale v Messengeru se mi to jeví pořád stejně, beze změn…a psát mu tam zřejmě můžu… takže podle mě si jen zrušil účet, aby uklidnil paní domácí a získal na věrohodnosti… uvidíme, zda se ozve… doufám, že alespoň ještě něco napíše…jinak na WA to taky vypadá, že nejsem bloklá…ale tam si nepíšeme, případně by to tam ale šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
27.9.26 14:52
@sirikit píše: Více

Presne. Tohle si nechces tahat do života. Sice to znam i z druhe strany, ze me uzurpoval chlap, ale delala jsem vsechno pro to, abych se z toho vymanila. Nakonec jim jen v duchu popřeješ, at v tom peklíčku dožijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová