Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24702
27.9.26 11:58
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak už jen to, že z toho mas radost je wow.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:09
@Arturie píše: Více

Tak dcera je mladsi…synovi je tusim 16…mozna to nebyl umysl…ale je pravda, ze oni spolu travi hodne casu, mozna neco vypozoroval a byl zvedavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:14
@Velryba černá píše: Více

Vubec netusim…snad to nejak dovysvetli, jak se mu tam syn dostal… :think: Ja teda taky nemam nic zaheslovane…ale tak ja zase nemam duvod. Je mozne, ze ma zamceny jen ten hlavni displej a pokud to synovi odemkl, aby se treba podival na nejake fotky, nebo tak a ja zrovna psala…ale predvidat to mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.9.26 12:16
@Arturie píše: Více

To jo. Začátek školního roku byl náročný. Konečně se podařilo najít na to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:18
@Centropen píše: Více

No jsem zvedava, jak to dopadne…ja myslim, ze ono na nej neco praskalo uz i drive, jen mi to nerikal…ale kolikrat u nej bylo v minulosti znat, ze je divny a jen mi vzdycky rekl, ze ma stresy s Ex..ale nikdy to asi nebylo az tak vazne…respektive, mozna neobjevila zadny primy dukaz, az ted…ale potom, co se delo v breznu, nechapu, ze si to nejak vic nehlidal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:21
@Monicka39 píše: Více

Ne…ani zatim necetl mou zpravu ze vcerejska, ani nebyl online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
27.9.26 12:28
@Luxusnixicht píše: Více

A není prostě „schovaný“? Nevím, přes co komunikujete, jestli je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:30
@Virgin_Mojito píše: Více

To ano…ja jen chtela rict, ze je mi celkem jedno, jestli me chlap oslovi na zivo, nebo pisemne…dulezite je, ze neco udela… :D V dnesni dobe muze oslovit i zena, ale na to zase ja nemam povahu. Ale dnesni muzi mladsi generace, uz jsou takovi zsenstili a tohle mozna oceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:31
@Velryba černá píše: Více

Nevim, jak myslis schovany…? Piseme pres Messenger…a online opravdu nebyl od te doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41009
27.9.26 12:38

Hele, a pokud je to opravdu ex a spolu nežijí, tak co mu má kecat do jeho případných partnerek? :nevim:

Anebo je to jak u nás, že sice žádný manželský život, ale kuvit se také nebudeš a žádné angažování se jinde nepřipustím, protože bordel mi z manželství dělat nebudeš. :cert: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 12:40
@marin píše: Více

Aha…tak dcera ma oboji…a pise mi prave jedine pres fb :D Ale je pravda, ze tam pise asi jen mne, pac kolikrat tam neni treba 20 hodin… :) O Whatsappu ani nemluvim, tam neprijde x dnu…moje mamka ji tam psala zpravu a precetla si to asi po tydnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
27.9.26 12:43

Ono to tam podle mě jde omezit, buď pro konkrétní lidi nebo komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40395
27.9.26 13:10
@Andelskej_Satan píše: Více

Je to tak. Cítíme, že se, do jisté míry, dáváme někomu napospas.
Každý s lidmi máme nějaké zkušenosti. Různé…Komu ksem věřil, věřím, kdo se po mě vozil…
Navíc tady jsou ve hře i další lidé. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24702
27.9.26 13:11
@jege píše: Více

To je, o čem jsem psala. Videla jsem hodně chlapů, co je manzelka takhle terorizovala. Úspěšní podnikatelé, manažeři. Proto jsem ani nikdy nikoho nechtěla odtáhnout od rodiny. Protoze pověsit si ještě na krk ex furii, to nechces. Je mi takovych chlapu líto, ale jsou v pasti a nikdo příčetný s nima nechce mít nic spolecnyho. Mozna proto se Helmi Son tak drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18358
27.9.26 13:11
@jege píše: Více

Ano, obe moznosti jsou mozne…tezko rict…prije mi to u nich cele divne a na divoko… :think: Helmut se tam asi drzi kvuli detem a z pohodlnosti a snazi se neprovokovat…pani Helmutova to mozna bere jinak…ze kdyz tam chce zit, tak zadna jina nebude. Mozna to maji trochu jako vy… :nevim: :jazyk: To vis, kazda si hlidame to sve :jazyk: I kdyz uz to tak uplne nechceme :mrgreen: :oops: Ale je samozrejme i mozne, ze spolu jsou uplne normalne…zase ale Helmut neni uplne chlap, kterej by neco hledal a riskoval, pokud by doma mel vse, co potrebuje, na to je pohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová