Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Je to důležitý. Že nejsem těhotná třeba. To musí emimino vědět.
@xiaxxx píše: Více
A kde jsi byla ty, mohla jsi taky na veledůležitou otázku od Satana „co se stalo přes víkend“ odpovědět a poskytnout svůj report
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
To zlehcujes. Ale já jsem nedavno před jednim kolegou řekla, že jedná šéfka z práce je asi tehotna. On znervoznel a začal mi nahlas jmenovat, s kým vsim spal a ujistovat, že s touhle rozhodně ne.
Na koleckovych bruslich s dcerou
.
On je mladej a poměrně peknej, ale dost tupej. To jsem ale čumela, koho všechno sundal. Oni to chlapíci u nás v práci mají jako takový sport lovit zachovale 45 plus.
Tohle mi ovšem připomnělo jistou sobotní konverzaci, ještě teď se tomu musím smát.
On je totiž vždycky zvědav, co zajímavého (rozuměj bizarního) se událo na diskusních webech za tu dobu, co jsme se neviděli. ![]()
tak si tu poklidne lezim v posteli a uzivam si pohodu volného pondělí, že pak uvařím oběd v klidu a píše mi trenérka, jestli můžu do fitka už v 10
. Chodíme pondělky v 16… Tak holt oběd dovezu
. Zas tak mi to nevadi, ze nebudu varit
… Jj zas nevyžádaná informace, ja vím
.
@xiaxxx píše: Více
Vidíš to. Půjdu si stoupnout na eliptical. Ale až zítra, když budu sama doma ![]()
Ale jinak samozřejmě tvoje nadšení pro fitko vysoce cením 😘
Příspěvek upraven 28.09.26 v 08:46
Dost ho baví kupříkladu některé úvahy jeho vrstevníků.
Třeba co se týče právě toho seznamování. Vždycky to se mnou vymění za informace o nejnovějších událostech v rodině, ohledně kolegů, apod. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tyjo. Jaké jsou úvahy jeho vrstevníků? Tady se nějaké vyskytují? ![]()