Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
28.9.26 08:50
@Velryba černá píše: Více

A kde? Můžu je vidět? Já tu vidím jen nějaké stížnosti, často ani nevím, na co přesně. Spíš old man yells at cloud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 08:53
@Virgin_Mojito píše: Více

Přesně tohle a další záležitosti z toho plynoucí.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15862
28.9.26 08:54

Ja jsem nadsena do všeho 8). Eliptikal mam doma, ale taky bezecky pas, spiningove kolo. Jen to všechno stíhat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.9.26 08:56

Ale tak to patří do kategorie bizar. Já i kdybych chtěla cokoliv říct, z toho, co se tu probírá, tak můj chlap za chvíli to přestane poslouchat a spontánně přejde k mačkání tlačítek na telefonu, kde jedou šachové partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 08:58

No, vždyť jsem psala, že jde o ty bizarní záležitosti. A když píšeš o seznamování, on o sobě poklidně tvrdí, že nikdy nebyl právě preferovaný, ale jel dle hesla voják se stará, voják má. Čili ho pobavila například představa, že by měli lidé uvádět konkrétní místa, kde se seznámili. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.9.26 08:59

Konkrétní místa? Asi nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.9.26 09:01

Jinak asi málokterý chlap je vyloženě preferovaný, je to hrstka vyvolených. Drtivá většina se starat musí, to je přirozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 09:01

Ale jo, vzpomněla by sis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78082
28.9.26 09:02
@xiaxxx píše: Více

8o U vás nedělají u dopravky ženské? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.9.26 09:03

Fakt nevím. Mně se ty diskuze o seznamování splývají, furt je to tam stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30581
28.9.26 09:05
@Andelskej_Satan píše: Více

I Mistr tesař se někdy utne. Jak myslis, že se to dost často provali? Stačí nějaká blbost. Účtenka z místa, kde neměl být atd. Nechá na ploše něco otevřeno a odbehne na WC, zvláště pokud je tam to podezření, tak už je to jednoduché něco zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 09:05

Jak se chudáci mladí nemají kde seznamovat a my bychom jim měli aktivně pomáhat, k čemuž patří přímý návod, kde by se to mohlo podařit.
Na což reagoval, že by současní majitelé těch bytů, kde se pořádaly různé mejdany a občas si mu nějaká prostě sedla na klín, asi dost divili, kdyby na ně někdo zazvonil, že se jde seznamovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.9.26 09:09

Jo tohle. Jakože mladí se nemají kde seznámit blablabla. To vše mám hozený pod hlavičku „invalidní důchodce furt musí na něco nadávat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2459
28.9.26 09:18

Asi tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30581
28.9.26 09:28

Moznosti jsou, jen je musí chtít využívat, a to nekteri nechteji, je to jejich volba. :lol: určitě žádný mladý nečeká, že ho bude někdo poučovat, kde se má seznamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová