Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Přesně tak, měl by dát vědět, jaká je situace a pokud už to dál nepůjde, narovinu tě informovat.
@Velryba černá píše: Více
Jo, aha. Prsimte, myslíš, že bábu v 70 baví sexovat? Vždyť to suplujes za ní.
@Arturie píše: Více
Tak u milence jsem vždycky byla zamerena na sex. Jinak to není milenec, ale KBV.
@marin píše: Více
Nejen takhle. I ti komouši..To není úplně vírou. Ta je prostředek, páka na člověka. I ona měla přísnou výchovu, tak se není co divit. No a samozřejmě známé ze stejného okruhu - viz ta dětská.
Máma taková nebyla, protože děda, to byl tedy řízek!
Jenomže toho měla hodně s prací a tátou s mrtvicí. Tak jsme třeba s babi trávili celé léto na chatě a máma tam s tátou dojížděla ( řídila).
Kdyby… Kdybych nepřišel o prarodiče z jedné strany (než jsem se narodil) a v necelých dvou o dědu z druhé a kdyby nepřijela „bratrská“ vojska a táta proto nedostal mrtvici, kdyby nezemřel strejda a věděla o mě prateta… Kdyby…Ale stalo se.
Mimochodem:
Je tu vlákno:
https://www.emimino.cz/…olce-570303/
Já si pamatuju, jak s sebou děda praštil a uhodil se do nosu. Byla tam pak taková krvavá skvrna. Tu si pamatuju…i když mi bylo sotva dva.
Příspěvek upraven 29.09.26 v 10:09
@Arturie píše: Více
Ale tak s KBV se nesouloží vůbec.
Nicméně nelze tvrdit, že jsme vůči sobě zaměřeni především na sex.
Přemýšlím, proč se ženská uvrtá do role KBV. Co jí to dává?
Máte někdo nápady?
@Virgin_Mojito píše: Více
Vyplňuje jí to určitý čas bez tlaku na erotiku? ![]()
Když chceš jen vyplnit čas, můžeš jít na eliptical. Musí v tom být ještě něco jiného.
Asi tak. ![]()
To je jako se ptát, proč mít kamarádku /da. ![]()
Příspěvek upraven 29.09.26 v 10:00
Asi jako minule, kdy jsme do sebe průběžně šťourali, jestli jo nebo ne, abychom se nakonec shodli, že se nechce ani jednomu.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Já třeba byla s KBV na dovolené ve Švédsku. Nakonec jsem to odridila sama, ale měla jsem ho jako nahradniho ridice, navigatora, bodyguarda a 2 noci jsme spali u jeho svedskeho kamose.