Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Když po prvním provalení to trvalo 2 měsíce, tak teď to bude ještě déle. Bude čekat, než se usadí prach…Pokud nedojde k finálnímu rozuzlení.
@Arturie píše: Více
Jedine, ze by byl Helmut submisivni, vystraseny podpantoflak a slouzil zene jako nabytek do rodiny. Cemu nejak nemuzu verit, na zaklade toho, jako ho Son popisuje. Spis to bude klasika, zenac, ktery soulozi doma a za chvili jine pise, kam by se ji vystrikal, zadny neobvykly jev.
Příspěvek upraven 29.09.26 v 13:36
@MyMelody píše: Více
Myslíš, že ona se neumí zamilovat do jiného?
Navíc, jak tu již bylo nastíněno, ta ženská asi nepromíjí něco takového poprvé… myslím, že žádné iluze už dávno neměla… akorát, že teď měla možná prvně ten důkaz…ale ženská intuice musela něco zavětřit už dávno vícekrát…i když je na druhou stranu možné, že já vím o jeho záletech víc, než ona tuší… třeba Švédsko…a bylo toho víc… kdy jsem měla vážné podezření… já si s ním taky užila svý…a nemyslím, že jsem na tom teď nějak lépe… protože zatímco mě Helmut zřejmě odstřihnul, jí zůstal..
A můžou to ještě napravit, pokud budou chtít oba…to jestli mají, či nemají děti, není úplně podstatné, podstatné je, co k němu cítí ona…ode mě, když odcházel Ex, tak jsem to nijak více neprožívala, protože už jsem ho nemilovala a taky jsme měli děti, rodinu…a to, že se určitě ještě zamiluju, bych taky netvrdila tak jistě… pokud bude teď konec, myslím, že mě to slušně odrovná na dlouhou dobu a nebudu mít chuť na někoho nového…a jestli myslíš, že se ten svět zhroutí jen ji, tak nemáš pravdu…on lhal nám oběma, já sice tušila a neřešila jsem to tak…co oni spolu mají, nemají..ale 7 let tu byl pro mě… každý den…a dá se říct, že pro mě byl těch 7 let, tím hlavním bodem v životě… takže ono se nedá tak snadno paušalizovat.. nevíme opravdu nic moc… když na to přijde, ona může mít i Helmutová klidně sama milence…a může být pravdivá i tvá verze, že je teď zhroucená…ale bez určitých klíčových informací, nemůžeme soudit.
@Velryba černá píše: Více
Všeobecně..jen jsem to použila jako příklad
To jsem taky napsala, ze se muzeme jen domnivat, protoze o skutecnem zivote Helmuta nevime nic, jen to, co ti on chtel rict a proto muzeme vychazet jen z jeho reakci.
@Venetia píše: Více
Všeobecně to mám jako malina? Dobře, no.
@Luxusnixicht Reknu ti neco, nebude se ti to libit, ale globalne by pro tebe Helmut udelal nejlepsi vec, kdyby to ukoncil a mela bys „cisty stul“ pro budoucnost, ktere muze byt hezka… veci se nam v zivote deji tak, aby nas mohly neco naucit… coz ale Helmut pravdepodobne neudela. Vim, ze tomu tezko ted muzes porozumet, ale jak te dlouhodobe ctu, mne to prijde, ze on ti nevedome vnitrne ublizil.
Ale napisu scenar, ktery predpokladam, je vysoka pravdepodobnost, ze se ti po case ozve a kdyz bude mit pracovni cestu kolem, mas ho zpet.
Ano, z jeho reakcí je patrné, že spolu vztah mají…ale jak to má konkrétně ona k němu, to nevíme… třeba je to tak, že ona ho tam toleruje kvůli dětem.. zároveň samozřejmě když tam chce být, musí dodržovat určitá pravidla…jinak mi ale vždycky spíš přišlo, že ona ho má dost na háku…proto se domnívám, že u mě hledal hlavně tu pozornost a ty emoce, že mu to dělalo dobře, ten celkový zájem. Ona bude asi dost emancipovaná a soběstačná, když on je pořád někde v háji a asi je zvyklá, postarat se sama o sebe…a někdy mi přišlo, že o něm mám fakt větší přehled, než ona…o tom, co on kde, s kým dělá… protože kdyby ten přehled měla, dávno by zjistila, že ve Švédsku měl taky milenku. a já mám dlouhodobě dojem, že se odtamtud nechce spíš hnout Helmut.. než že by ona na něm trvala…ale je to jen můj pohled.
Son, ale my nevime, jestli ona neco o Svedsku zjistila, nebo ne, jiste ti Helmut nebude rikat, ze „ex“ ho podezira, ze ma ve Svedsku milenku… proste nevime, jen se muzeme domnivat na zaklade jeho reakci.
Tak mně bylo fajn i takhle..byl to druh vztahu, který už nenajdu…bylo to všechno naprosto spontánní… účelově tohle hledat, tak nenajdeš…a myslím, že tohle už obnovit nepůjde… prostě se to celý pokazilo…Helmut by byl blázen, kdyby riskoval dál…i kdyby to bylo až za čas, tak tohle jen tak nenapraví… určitě ne v řádu měsíců… samozřejmě věřím, že ho to štvát bude a že bude mít pokušení… já bych se nedivila, jak psala Centropen, že změní práci… protože začít znovu věřit člověku, který je pořád někde v pejru, nebude asi úplně snadné… já si teda i trochu myslím, že to nedají…ono i záleží, co všechno Helmutová četla… ačkoli i ty dvě poslední zprávy, byly víc než dost…
Ano, já vím…možná jsme vlastně tušily obě…ty „stresy“ u nich byly poměrně často…
Takže jste pravděpodobně obě nešťastné. Obě jste o něj přišly. Jen každá trochu jinak.
Ale je to bolestivé Son, to je mi úplně jasné ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
To ano, ale mohl by alespoň napsat, jak se věci mají…jestli má smysl nějak čekat, nebo ne…
Já myslím, že teď zachraňuje zadek hlavně sobě…Tebe vůbec neřeší. Na to nemá kapacitu. Bohužel ![]()