Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.26 18:38

Fuki nevydržel moji intelektuální převahu a utekl z bojiště. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.26 18:39
@Virgin_Mojito píše: Více

Fuki nosí slipy a na záchodě si sedá. Já ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
29.9.26 18:50
@Monicka39 píše: Více

8o Ne :lol: Jakoze by si kvuli tomuz zrusil i Facebook, aby to vypadalo verohodne…? :lol: A co by rekl doma a pratelum, kolegum, jako duvod toho zruseni… :think: :jazyk: Jako jo, je mi to taky divny, ze to ted najednou prasklo, kdyz predtim 7 let nic, ale opravdu tomu, ze by to byl nejaky umysl, se me zbavit, vubec nic nenasvedcovalo…kdyby jsme meli nejake neshody v poslednich dnech a nebo by treba psal chladneji delsi dobu, mel odmlky a pod, tak bych o tom taky uvazovala, ale nic z toho… takze mi to prijde spis nepravdepodobne…navic, vis jak Helmut resil to, kdyz uz jsem to prehnala…proste se odmlcel…ale opravdu si kvuli tomu nic nerusil ;) Myslim, ze by to tak bylo i ted, co bych asi tak zmohla, kdyby mi uz nechtel napsat. Nebylo by treba, delat kvuli tomu nejaka divadla…a hlavne uz me jednou poslal na 2 mesice do pryc…a taky mi to rekl narovinu a videl, ze zadne sceny nedelam, ze jsem mu nepsala, neuhanela ho, ze mu to proslo v pohode…takze by zrejme nemel problem, rict mi to znova takhle nejak, aniz by se musel nejak vic stresovat. Takovehle divadlo, by si snad ani Helmut nevymyslel… :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.9.26 18:56
@Luxusnixicht píše: Více

Ty furt predpokladas, ze clovek jedna nejak predvidatelne, logicky… Ale proste nemusi bejt, do hlavy mu nevidime. Lidi se obcas chovaj z naseho pohledu iracionalne. Mohlo se stat uplne cokoliv. I kdyby mu na to zenska prisla, jednu, posledni zpravu ti napsat moh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
29.9.26 18:56

Tak ted mi prisla zprava od Helmuta…bojim se to cist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
29.9.26 19:03

Tak kdyz se nekdo chova 7 let nejakym zpusobem, pak clovek tak nejak vi, co muze cekat a co je spis blbost…jo kazdemu muze preskocit a udelat neco, co nedava smysl…ale vetsina lidi, se chova podle sveho vzorce a naprosto predvidatelne…a pokud je nejake extremni vyboceni, vesmes to ma nejaky vazny duvod…jinak Helmut ted pise…ale jdu si na to nejdriv udelat veceri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
29.9.26 19:03
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
29.9.26 19:06
@Eugen Fischer2 píše: Více

Fuki je hezci nez ty :nevim:. To je proste fakt :* :srdce:. Ale ne o moc neboj :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40496
29.9.26 19:16
@jege píše: Více

Tvoje starosti a rotchildovy prachy… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40496
29.9.26 19:28
@Venetia píše: Více
:mrgreen:
To je jako bys už s nikým nemohla nic mít. 8)… Šel jsem nakoupit. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
29.9.26 19:34
@M_Vladim píše: Více

Nebo Helmuta na Tebe Vladime :mrgreen: podle toho co čtu to vapadá na nějakeho bubáka, není to spíš H. Hagen? To byl také Helmut :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.9.26 19:36

To jsem zvedava teda, co nasmolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
29.9.26 19:37

Nebud zvedava, budes brzo stara :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
29.9.26 19:41
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
29.9.26 19:42