Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Fík bohužel umřel, ty tři dny u Jekla a Hauptmana nás stály dvacet tisíc. A strašnou náhodou nám zase ty moje instagramy přihrály Tima. Jeli jsme pro něj 350 km, ale prd je náš.
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Tak u mě bydlel ex ještě dva roky po rozvodu jako nájemník.
Ale mohl by si zkusit něco nevlídného namítnout proti mému společenskému či sexuálnímu životu.
![]()
Zvesela jsem se seznamkovala, průběžně si vypisovala, po nocích k jeho nelibosti telefonovala (rozléhalo se to za nočního ticha po baráku) a čas od času někam vypadla, později přes noc, ještě později na víkendy a jak se mi tak hodilo.
Igelitky byly po celou dobu připraveny k okamžitému použití ve špajzu, až je po několika mèsících mého intenzívního randění s Myšákem využil. ![]()
Takhle funguje ex vztah, kdy spolu ti dva z nějakých důvodů dál bydlí.
Ale znovu bych do toho nešla, je to na houno polovičaté řešení.
Macíček, tak ať je bobíšek zdravý a má s vámi trpělivost.
![]()
@sirikit píše: VíceMy jsme zamilovani a Tim je naše všechno.
@Monicka39 píše: Více
Kdyz fakta poukazuji na to, ze je to ten klasicky typ zenace, ktereho zena ani ve snu netusi, ze je „EX“, by me hluboce urazelo, kdyby mi chlap vesel na nos takove pohadky, ze „Ex“ to cetla a deti a ex mu zakazuji psat… ze co si proboha mysli o me inteligenci, ze doufa, ze tem hovadinam budu verit? Mne by teda urazela i spousta dalsich veci, jak se Helmut chova, ale to nechci rozebirat… ja ho neznam, ale ten chlap je fakt na bliti, jen z toho, co tady clovek posledne cte.
Příspěvek upraven 02.10.26 v 18:23
Hrň to sem, já se s westíčkama taky nežinýruju. ![]()
@Centropen píše: Více
Kdo se se mnou nebaví, ten si mě nezaslouží!
![]()
Mně se strašně líbí, jak tihle mazlové bezstarostně chrní pupíkem nahoru, protože co by se jim asi v tomto rozmazlovacím světě mohlo zlého stát, no ne?
![]()
@M_Vladim píše: Více
Nemusíš, Klopinda je už stejně v čudu! Holt, kdo/komu chvíli stal, už stojí opodál.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Jakože si uděláš kolonoskopii také sám?
![]()