Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim Už se na to nahlašování vykašli. I adminky už to obtěžuje.
@Anonymní píše: Více
Spíš jde o to, že u znásilnění to není konec a dá se s tím něco dělat, kdežto smrt je konečná a dotyčné nikdo nevzkřísí. Znám pár znásilněných a kupodivu, samy to nevidí tak tragicky a mají normální partnerský život, dokonce tvrdí, že se to zbytečně dramatizuje. Samotného mě to překvapilo, ale je to tak! ![]()
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Ty kokso, ty ses nakazilas od Mango anebo proč jsi tak radikální?
![]()
Vladim to těmi puberťáky a sexem dost přehání, ale nadávat mu za to, že bere znásilnění anebo zneužití jako lepší variantu než smrt, je trochu přes čáru. Osobně bych na místě rodičů bral spíše znásilnění než smrt svého dítěte, protože u znásilnění a jiných traumat lze doufat v pozitivní výsledek terapie, ale smrt je konečná a nezbude žádná perspektiva. Je lepší mít aspoň nějakou šanci, než nemít žádnou. ![]()
@marin píše: Více
Bože, vy jste fakt vadné? Kde v tvrzeních Vladima vidíte, že schvaluje znásilnění? A opravdu byste v případě podobné situace braly jako naprosto stejný výsledek znásilnění i ubodání? Já teda ne, a byť bych byl vzteky i žalem bez sebe, ale rovněž bych Bohu děkoval, že dítě aspoň žije!
![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 19:53
@jege píše: Více
Jj, je to děsná p®del, máš pravdu.
Hlavně když se to stane dítěti!
@Venetia píše: Více
Tohle mně osobně nevadí… myslela jsem si to skoro od začátku, že jsou spolu…ale poslední dobou, už jsem si tím tak jistá nebyla…pro mě osobně byla představa zadaného Helmuta mnohem víc uklidňující, než vidina svobodného, který přesto i tak nejezdí a navíc není pod žádným dohledem… takže až na to, co se stalo teď, se mi zdálo lepší, že je zadaný… ![]()
Nemůžu říct od koho, ale ano, mám trochu podobné informace.
Já snad budu muset opustit diskusi, protože číst, jak se tady dva muži navzájem ujišťují, že znásilnění vlastně není nic tak hrozného, je na mě přece jen trošku příliš.
@M_Vladim píše: Více
Tobě nikdo vědomě neublížil a hrabeš se z toho celý život.
@Velryba černá píše: Více
Je to nechutný.
Na druhou stranu kdo je tu bere vážně?
Taky jsem si jistá, že v reálu je taky nikdo vážně nebere. Představ si, že obézní tlustoch vykládá někomu, jak za jeho nesouložení může Evropská komise. Normální člověk zakoulí očima a jde pryč. Proto tady furt dokola omílá tyto kraviny.
Nevis, o čem mluvíš vadim psal, že mel raději tu trinactiletou preriznout.
předpokládám, že výrazu rozumím správně. A ty tedy překvapujes svými názory.
synovi si nedovolil, aby spal s holkou v jednom pokoji, a to už mu určitě bylo více než 13 a tady by ti bylo jedno, kdyby někdo takovým způsobem ublížil dítěti.
@zmrzlik píše: Více
A mohu to zkusit já? Znám na to perfektní masážní trik, který je zpevní a pozvedne, a podle různých chvatů a hmatů i žužlání zvětší anebo zmenší až o 2 rozměry!
![]()
@Ontarova.Bohyně píše: Více
@marin píše: Více
To určitě ne, ale i nechtěný sex je lepší než smrt! ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 22:38