Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8131
4.10.26 14:07
@Padlý.anděl píše: Více

A pak kdo je tu Sherlock, ja sam nevim kam tim mirim :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.26 14:08
@Andelskej_Satan píše: Více

Ty míříš na Děčín, ti říkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
4.10.26 14:12
@Luxusnixicht píše: Více

Jestlipak Helmi vi, ze ma klecet v koute na hrachu, za to ze zlobil, a ne chtit nejaky nahaty video… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
@Ontarova.Bohyně píše: Více

Ano, to si taky myslim, ze mohl udelat vic…nez mi rict - hele mam doma peklo a slibil jsem, ze ti ted nebudu psat :roll: :zed: Hlavne psat mi klidne mohl…s jeho praci to neni zadny problem…i kdyby napsal treba 2× tejdne…kdyby mu na tom fakt zalezelo, ale zrejme nezalezi a uz je to navic podruhe behem kratke doby…Ja si ale myslim, ze se z toho pomalu lecim a ze uz se nebudu chtit vracet, mam mu to hodne za zle, jak se zachoval…vlastne mam v planu brzy nejake rande…s Andym asi uz ne :lol: Ale snad se nekdo zase najde…Nemce uz asi ale vynecham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
:D Ano a k oslnovani zvladnutim nemeckeho jazyka bude ty nadavky prekladat vetou " ich will ficken" a uspech zaruceny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.26 14:15
@MyMelody píše: Více

Satan je romantik, dodá ještě meine liebe (schlampe). Hele, to půjde.
Já ho ideově povedu a v nejhorším případě mu koupím i lupen na bus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
4.10.26 14:16

Fuuha, to ja psani SZ tady na emimi uz zrusil, komunikuju uz jen pres wa…takze davam sanci poslat mi tel. cislo do tydne…dobre…udelam velkorysou vyjimku, nez zaseju…max do 6.9. 2030.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
4.10.26 14:17

To je ale hodne nebezpecne…mam prijet ti ji vratit zpatky na krk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6732
4.10.26 14:19

.

Příspěvek upraven 04.10.26 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707

Vsechny cesty vedou… do Decina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Zopakuji to, co už jsem ti kdysi psala. Jsi fajn a hodná holka, umíš se o sebe postarat, zasloužíš si víc.
On ten charakter se obvykle pozná až při rozchodu, pro tu ex (případně nějakou novou) nebude žádná výhra. Kdyby ten propal přišel na každoroční Mallorce, dalo by se pochopit, že nepíše. Ale on ty možnosti má. A i ty si po sedmi letech zasloužíš trochu slušnosti a nějaký důstojnější konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.10.26 14:21
@Mkmkz píše: Více

Myslim, ze ked je clovek masochista, tak sa to moze pacit. Mne by to chlap povedal len jediny krat a koniec.

Příspěvek upraven 04.10.26 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
4.10.26 14:21
@Virgin_Mojito píše: Více

Snazim se zenam porozumet proto se ptam :nevim: na tom neni nic spatneho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
4.10.26 14:22
@Adull píše: Více

Vsak jo…uz jsem taky dosla k tomu, ze je to id.iot…kterymu jde jen o sebe.
Ukoncit to myslim nechtel, nemam ten pocit, kazdopadne to vlastne udelal a je jedno, proc…tady jeden nejmenovany milenec, byl manzelkou pristihnut dokonce in flagranti s milenkou a stejne se ji nevzdal… :jazyk: :pankac: :D Takze ono kdo chce, tak se zkratka zastrasit neda…a prvne, kdyz se to stalo, tak jsem ho dokonce i trochu litovala, mela jsem pochopeni a mrzelo me, ze ma problemy, ale ted uz ho nelituju, je to vsechno jen jeho blbost…a pokud na to nema, nema si porizovat milenku, kdyz se pak hrouti. Hlavne si zadnou vernou milenku nezaslouzi. S.rac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová