Milostný trojúhelník

Anonymní
9.12.14 09:42

milostný trojůhelník

Ahojky, našel někdo sílu opustit tento trojůhelník?? Nechci se nějak moc rozepisovat, protože to se musí prožít, to se nedá pospat, ale ve stručnosti - já, přítel a jeho bývalka..je se mnou, ale kdykoli mu napíše, začne si s ní psát a napíše třeba, že mu chybí…myslím, že k ní pořád něco cítí, prostě se od ní nedokáže odpoutat. nevím ale, o jaké city se jedná..rozešli se před 9 měsíci a tak nějak vzájemně..pak jsem tu já, cítím, že mě miluje, cítí, že je se mnou šťastný, ale je tu to ale..já za sebou většinou v minulých vztazích pálila mosty a nikdy jsem neměla potřebu si s někým psát..jsem z toho zoufalá. to mám žít v nejistotě, že se k sobě třeba jednou vrátí??rozešli se tak nějak vzájemně, ona ho teď určitě nechce, ale pořád má potřebu se s ním kamarádit a dopisovat. Byli spolu 2 roky..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
9.12.14 09:44

A jak vis co si pisou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 09:50

Jak asi :( poprvé jsem objevila zprávy náhodou, když jsem neměla u sebe svůj mobil a chtěla jsem napsat sms z jeho a od té doby mi to prostě nedá… :nevim:
nedávno jsem mu to řekla, že to vím, slíbíl mi, že už to neudělá, ale já vím, jak snadné je přece mě ošulit, všechno hned mazat nebo tak…

• Citovat
  • Upravit
2325
9.12.14 11:50

Mě se to jako milostný trojúhelník nejeví 8o

Sama píšeš že ona se k němu vracet nechce tak o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.14 11:53

Ona nechce, ale nejsem si jistá, jestli by nechtěl on, kdyby ona chtěla..a když ona nechce, tak vůbec nechápu, proč má ona potřebu mu pořád psát a vyptávat se ho třeba na náš vztah.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
merde
9.12.14 13:51

Ja bych to rozsekla, nejsem zvykla byt za nahradnici, bud jsem pro chlapa jedina a nebo nic. Takze bych mu dala volnost.

• Citovat
  • Upravit
260
9.12.14 17:13

Hm, znam to z vlastni zkusenosti, skocila jsem do noveho vztahu hodne rychle a nestacila se vnitrne „rozloucit“ s byvalym pritelem, ktery byl mimochodem peknej darebak. nic vic nez par sms ci vzkazu na FB v tom nebylo, sveho nynejsiho pritele jsem milovala (tehdy i ted). Myslim, ze hodne zalezi na okolnostech jejich rozchodu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí