Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak asi
poprvé jsem objevila zprávy náhodou, když jsem neměla u sebe svůj mobil a chtěla jsem napsat sms z jeho a od té doby mi to prostě nedá… ![]()
nedávno jsem mu to řekla, že to vím, slíbíl mi, že už to neudělá, ale já vím, jak snadné je přece mě ošulit, všechno hned mazat nebo tak…
Mě se to jako milostný trojúhelník nejeví ![]()
Sama píšeš že ona se k němu vracet nechce tak o co jde?
Ona nechce, ale nejsem si jistá, jestli by nechtěl on, kdyby ona chtěla..a když ona nechce, tak vůbec nechápu, proč má ona potřebu mu pořád psát a vyptávat se ho třeba na náš vztah.. ![]()
Ja bych to rozsekla, nejsem zvykla byt za nahradnici, bud jsem pro chlapa jedina a nebo nic. Takze bych mu dala volnost.
Hm, znam to z vlastni zkusenosti, skocila jsem do noveho vztahu hodne rychle a nestacila se vnitrne „rozloucit“ s byvalym pritelem, ktery byl mimochodem peknej darebak. nic vic nez par sms ci vzkazu na FB v tom nebylo, sveho nynejsiho pritele jsem milovala (tehdy i ted). Myslim, ze hodne zalezi na okolnostech jejich rozchodu…?
Ahojky, našel někdo sílu opustit tento trojůhelník?? Nechci se nějak moc rozepisovat, protože to se musí prožít, to se nedá pospat, ale ve stručnosti - já, přítel a jeho bývalka..je se mnou, ale kdykoli mu napíše, začne si s ní psát a napíše třeba, že mu chybí…myslím, že k ní pořád něco cítí, prostě se od ní nedokáže odpoutat. nevím ale, o jaké city se jedná..rozešli se před 9 měsíci a tak nějak vzájemně..pak jsem tu já, cítím, že mě miluje, cítí, že je se mnou šťastný, ale je tu to ale..já za sebou většinou v minulých vztazích pálila mosty a nikdy jsem neměla potřebu si s někým psát..jsem z toho zoufalá. to mám žít v nejistotě, že se k sobě třeba jednou vrátí??rozešli se tak nějak vzájemně, ona ho teď určitě nechce, ale pořád má potřebu se s ním kamarádit a dopisovat. Byli spolu 2 roky..