Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A myslis, ze je to rokem? Veris, ze v roce 2015 se bude partner chovat lepe?
Já teda taky nedostávám nic moc ale sama si říkám že nic nechci. On třeba přijde s kytkou a s nějakym drobnym dárkem většinou kosmetikou. Já bych ani nechtěla aby mi kupoval něco. Když něco chi tak jdu do krámu a vyberu si to ať to jsou vánoce nebo narozeniny. Přeci nejsme malé děti aby jsme měli překvápko ne? ano třeba dárek nějká drobnost jako překvapení to beru, ale třeba já spíš ocenim když si něco vyberu sama. Jinak s letošním rokem jsem strašně spokoná. ![]()
@Jokerka
Udělej všechno proto aby rok 2015 byl jiný a hlavně podle tvých představ takže nejjednodušší rada : kopni ho do zadní části těla
A nejlépe to udělej 24.12 aby nikdy nezapomněl na dárek od Tebe
![]()
Základem vztahu je komunikace. Tak ji používejte, jinak je jasné, že se pak ničeho nedopátráte a nikam se nedostanete. Prober s ním, co a jak a uvidíš.
@Anonymní píše:
Já teda taky nedostávám nic moc ale sama si říkám že nic nechci. On třeba přijde s kytkou a s nějakym drobnym dárkem většinou kosmetikou. Já bych ani nechtěla aby mi kupoval něco. Když něco chi tak jdu do krámu a vyberu si to ať to jsou vánoce nebo narozeniny. Přeci nejsme malé děti aby jsme měli překvápko ne? ano třeba dárek nějká drobnost jako překvapení to beru, ale třeba já spíš ocenim když si něco vyberu sama. Jinak s letošním rokem jsem strašně spokoná.
Dovolím si nesouhlasit, já právě miluju překvápka a nerada dostávám jen to, co chci - v tomhle bych zase dítě viděla já
A jelikož já už několik let nevím, co bych chtěla, tak mám překvapení skoro pořád ![]()
No zakladatelko to je docela hrozny :/ teda jsou i horsi veci, ale je to smutny. Pekne na tebe prdi
Letošní rok by takový divoký - samé pády a pak vzestupy, taková horská dráha.
Jinak manžel rád dává dárky a překvapí mě vždycky. Baví ho mě napínat jako malé dítě. já jsem v tomhle horší…spíš finančně ho nemůžu hodnotou dárků překonat. Musím si to lépe připravit pro příští rok a ty další roky…
Doufám, že příští rok bude klidnější.
@Jokerka
Mně by to bylo líto. Vlastně jsem nikdy nic takového nezažila…to opravdu nekoupí ani maličkost?
@Jokerka píše:
Jenom takové shrnutí tohoto roku, a spíše si trochu postěžovat. Nemusím dostávat nějaké drahé dárky a podobně, ale tak snad každá žena čeká že by letos mohlo přijít nějaké překvápko aspon na určitý den, valentýn nic, narozeniny nic, výročí nic, svátek nic, a vánoce to bude taky nic. toto je seznam dárku od přítele. No já si vzpoměla na narozky a svátek. Nechci vypadat jak mrcha ale jednou za rok by se mohl přemoct, a když už mu řeknu že by jsme něco mohly podnikout tak mě řekne at něco vymyslím, ale bohužel nejsem kreativní, jako líbil by se mi víkend někde nebo tak, ale odpověd vím co by řekl jestli jsem normální že nic platit nebude. A pak se cítím trapně tak radši to necham na něm ale to se ničeho nedočkám.
Co te s nim drzi? ![]()
@333lucie píše:
@Jokerka
Mně by to bylo líto. Vlastně jsem nikdy nic takového nezažila…to opravdu nekoupí ani maličkost?
Svátek a Valentýn se u nás neslaví. Na svátek jsem byla zvyklá, muž a jeho rodina moc ne, tak jsem postupně taky přestala slavit. Ale narozeniny, výročí, výročí svatby, na to manžel nikdy nezapomene a kolikrát si připadám „trapně“, že dám jen něco malého (ne teda, že by on dával veledary), ale vždy mě něčím potěší. I dárek na Vánoce už pro mě má, já pro něj dosud nevím ![]()
CHlap je vůl! Každá maličkost potěší. Nepotřebuji hned nové auto
mě by stačila i taková velká Milka čokoláda
Malé teď budou dva, takže už začíná mít společné výlety jen ve dvou. Málem bych zapomněla jaké to je ![]()
Držím palce, aby ho něco v roce 2015 osvítilo, a došlo mu to. ![]()
Jenom takové shrnutí tohoto roku, a spíše si trochu postěžovat. Nemusím dostávat nějaké drahé dárky a podobně, ale tak snad každá žena čeká že by letos mohlo přijít nějaké překvápko aspon na určitý den, valentýn nic, narozeniny nic, výročí nic, svátek nic, a vánoce to bude taky nic. toto je seznam dárku od přítele. No já si vzpoměla na narozky a svátek. Nechci vypadat jak mrcha ale jednou za rok by se mohl přemoct, a když už mu řeknu že by jsme něco mohly podnikout tak mě řekne at něco vymyslím, ale bohužel nejsem kreativní, jako líbil by se mi víkend někde nebo tak, ale odpověd vím co by řekl jestli jsem normální že nic platit nebude. A pak se cítím trapně tak radši to necham na něm ale to se ničeho nedočkám.