Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. On je rozdíl mezí tím, když by automaticky ignoroval zakladatelky potřeby a očekávání. Podle příspěvků to nedělá. Někteří chlapi si prostě a jednoduše myslí, že narozeniny, Valentýn a výročí nejsou pro ně výzvou k pátrání po dárku. Můj partner měl heslo, že nakupování není jeho koníček, tak ho vždy provozoval s max vypětí-s mojí asistencí.
@Jokerka píše:
@D. C. a zas nejsem jedna z těch která příjde za přítelem že chce mobil za 12000 a boty a kdo ví co za tisíce. já si o nic neříkam, nechci aby za mě urtácel, ale nějakou kytku nebo tak něco z lásky bych si zasloužila si myslim teda.
Tak to už víme, že ti stačí maličkost a zasloužíš si ji určitě
. Takže sport? Hm, jakožto dárek s tím zmíněným úmyslem se asi něco těžko vymyslí, nejspíš si vše koupí sám. Tak to bohužel více neporadím, alespoň ne dnes
.
@Lady4, to je jistě pravda, bohužel on tu náklonnost ale neprojevuje ani žádným jiným způsobem, jedině ty čokolády a podobně, což je vskutku málo… tak co s tím? ![]()
@D. C. Upřimě raději píšu svůj pohled na daný problém. Zakladelka se musí sama rozhodnout co s tím. Každý jsme originál-osobnosti. Svůj svět si nosíme sami v sobě. Těžko radit, těžko soudit.Co vadí jednomu, vyhovuje druhému. Muž a žena jsou dva rozdílné světy. Láska ve vztahu, buď je nebo není. My ženy jí bohužel vyžadujeme dokazovat. Muži nám jí dokazují, ale jiným způsobem, než bychom si představovaly. V tom je problém.
@D. C. no právě všechno sám, když bych sama nevěděla co koupit tak řeknu hele vyber si dárek třeba do 500 kč a je to nevím ale snad i blbce a třeba když je někdo bez penež napadne utrhnout někde na záhradce ruži ![]()
No jo, sice existují možnosti, jak někoho změnit, třeba v případě, když on na to přistoupí. Očividně nepřistupuje… Tak pak můžeš zkusit to, co jsme ti radili, to nezabírá, takže toho tvého, když tak tu diskusi celou zhodnotím, nezmění už asi vůbec nic, asi se budeš muset smířit s tím, že takový už zůstane. Ten tvůj má asi řadu předností, jinak s ním nejspíš nebudeš, ale s tím obdarováváním, to se asi budeš muset smířit, holt každý máme nějaké ty slabiny… ![]()