Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hormonální nerovnováha v mozku…někdy ukáže čas, někdy se dostaví rozum…
@minoe píše:
Zkus najít někoho kdo zažil něco podobného jako ty..
A kde? Myslela jsem že tady tou diskuzí se mi ozve třeba i někdo s podobným příběhem a taky, že mi napíšete názory které mě povedou k zamýšlení nad celou situací a hlavně nade mnou. I když o tom hodně přemýšlím, chtěla jsem prostě pohled někoho jiného. Ale ne jen párslovný jako tu jsou.
Hele a víš že za pár let bude ten tvůj milej stejnej jako tvůj manžel, že už to taky nebude ono? že za dva roky tam taky už nebude ta jiskra? že to bude 100% to stejné, jen to bude nějákou dobu trvat než zamilovanost přejde a vyšumí???
a hlavně ublížíš dětem…to já bych fakt svým dětem neudělala, jsou u mě na prvním místě, až potom jsem já!
@madrianova píše:
Hele a víš že za pár let bude ten tvůj milej stejnej jako tvůj manžel, že už to taky nebude ono? že za dva roky tam taky už nebude ta jiskra? že to bude 100% to stejné, jen to bude nějákou dobu trvat než zamilovanost přejde a vyšumí???
a hlavně ublížíš dětem…to já bych fakt svým dětem neudělala, jsou u mě na prvním místě, až potom jsem já!
@Anonymní píše:
A kde? Myslela jsem že tady tou diskuzí se mi ozve třeba i někdo s podobným příběhem a taky, že mi napíšete názory které mě povedou k zamýšlení nad celou situací a hlavně nade mnou. I když o tom hodně přemýšlím, chtěla jsem prostě pohled někoho jiného. Ale ne jen párslovný jako tu jsou.
Tady na emiminu jsou příspěvky od holek s podobným příběhem - jen hledat. Obecně platí pravidlo, že na začátku vztahu to bývá silné (má to náboj), a pak je nutné postupem času na vztahu pracovat - utvářet jej. Také platí to, že jsou partneři, co se k nám hodí více než jiní a u nich je větší pravděpodobnost, že společný vztah déle vydrží a budete si více rozumět.
Anonymní… buď ráda, že je tvůj manžel takový, jaký je. Můj je přesně pravý opak. Nedávno jsem se zamilovala, jsem zmatená, často na něj myslím a bojím se i vyjít ven, abych ho nepotkala.
Ahoj zakladatelko,
bohužel prožívám to samé. Je to jen trápení, nic jiného.
Anonym 11
Muj tata, nez umrel, mi rekl, at si hlavne najdu chlapa, co bude zaroven i mym pritelem, nejlepsim kamaradem. Co me bude umet rozesmat a kteremu budu verit. Ze ta laska casem vyprcha, at se mi to libi, nebo ne. A ze zustane aspon to krasny pratelstvi. Pravda je, ze ve finale ziju uz patym rokem se svym nejlepsim kamaradem. Pristi tyden budeme mit miminko ( jooo, vim to presne) a ja jsem v zivote nebyla stastnejsi. Vzpomen si, proc sis sveho muze vybrala. Proc ted resis, ze je jak decko. Kdyz blbne s detmi, tezko bude mluvit klidnym, tichym hlasem..
jasne.. Taky mi nekdy chybi takovej ten uspechanej sex, kdy se jeden na druhyho s chuti sapeme. Ale pak, kdyz vidim jeho pristup k moji dceri, jak se tesi na miminko.. Jak se snazi, abysme se mely aspon trochu dobre.
Jak by se ten tvuj " tichy hlas" choval k detem? A co kdyz je to jenom zmetek a ty mas jen ruzove bryle..
Mozna by stalo za to, poridit nekde na slevomatu vikend pro dva, dat deti babickam, budou prazdniny, a odjet s muzem, jen vy dva..
Holky neblbněte a važte si toho co máte pokud to funguje. Dále si uvědomte, že jak stále den co den spíte s manželem, tak že tato skutečnost netěší jiné muže ![]()
Prožívám šílené období. Snažím se uvažovat rozumem a zapomenou jenže mi to prostě nejde. Vždycky jak vidím muže jak skáče s dětmi po posteli a řve u toho jak opice
tak si říkám, sklidni se holka takovýho super tátu nemá moc dětí, jsi jen rozmazlená kráva která neví co roupama. Jenže to bylo tak neskutečně silné, že se mi těžko zapomíná a pořád brečím protpže se mi stýská. Ale ne jen po tom intimním, ale po tom jak jsme se povídali, je to takový kliďas, mluví potichu v klidu, hezky se poslouchá. Muž je prostě přerostlé dítě, pořád dělá blbosti. Přečtěte si prosím mé anonymní příspěvky v odkaze a dejte mi nakládačku ať už konečně zapomenu. 
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
PROTO RADÍM: KDYŽ VÁS PÁLÍ DOBRÉ BYDLO, SVRBÍ PIPINA ČI SE NUDÍTE A POTKÁTE CHLAPA(MILENCE) JAKO JÁ A PŘESKOČÍ MEZI VÁMI JISKRA, DEJTE SI LEDOVOU SPRCHU A BĚŽTE SI RADŠI ZABĚHAT, PROTOŽE RADĚJI ODOLAT A NEZKUSIT A JEN SI SNÍT COBY-KDYBY, NEŽ PODLEHNOZT A POTOM BREČET A BREČET.