Rok 2014 - shrnutí a postěžování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
10.12.14 15:20

My ženské máme potřebu vnímat lásku skrze slova nebo dárečky, rády to děláme ostatním a divíme se, že oni nám to neoplácejí. Chlapi to mívají totiž jinak. Mám-li to zjednodušit, chlap umyje a opraví auto a děsně se diví, že si jeho žena nevšimla a už vůůůůbec mu nehodlá oplácet lásku třeba tím, že by dostal dobrou večeři a pak nabídku kvalitního sexu. Jako co s těma pitomejma dárečkama, co mu furt cpe, a ty kecy, to se fakt už nedá vydržet, kdo je zvědavej na to, co mlela celej den ta kačena od nich z práce… :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zeptej se tedy, jestli lásku dává skrze činy. Co dělá - ne co povídá, co kupuje, co ti dává. Doslova do písmene, co dělá, jak se angažuje.

Jo, holka, máš doma chlapa, ne ženskou, nemůžeš od něj čekat… ženské.. atributy lásky. A pokud máš dojem, že máš právo, pak ano, jstě, právo máš na chlapa, který si tě bude všímat, bude se ti věnovat tak, jak chceš ty, ale pak se musíš rozhodnout pro jiný exemplář.

PS. mě chlap řekl rovnou, že prostě neví, ať si něco koupím sama. usoudila jsem, že nastal čas kašlat na romantiku a přetvařovat se, jak se mi splnil sen, jak umí číst mé myšlenky, kyž mi koupil pánvičku a koš na prádlo. A opáčně - já mu radost poukazem na wellnes víkend taky neudělám, taky si radši vybere cajk do dílny - o kterým já teda nemám ani ánung. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
11.12.14 06:18

Tak ten zakladatelčin problém, to je taková ta typická záležitost, kdy jeden říká „on se chová tak a tak a já chci, aby se choval takhle“ :D. Naprosto typické, znám také. Jak už bylo řečeno, základem vztahu je komunikace :-).

A já ten letošní rok zhodnotil zhruba před týdnem, ale teď si říkám, jestli to ještě nezměním, přece jen se něco děje a kdo ví, co ještě může přijít, rok ještě neskončil :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
11.12.14 08:11

zakladatelka

@D. C. jasné ještě pár dní do konce roku, no komunikace, my spíš spolu ani moc jednat neumíme, když se řeší nějaký problem, nebo když se mi už něco nelíbí, spíš mě (miliony) větami oduvodní jako co mam za problem a jako že jsem blbá, a co já mu mám pak říct takovou slovní zásobu nemam jako on a nevím co říct, tak pokud to fakt není nějaky závažný probem tak to neřeším. Jo nemam dokonalý vztah, spíš se musíme ještě lépe naučit hledat k sobě nějakou tu cestu nebo jak bych to řekla. Takže i přesto že bych měla více záporu nechci zahazovat vztah. Zas přemýšlím takhle kdybych měla jiného, třeba by furt byl v hospodě, chlastal, kouřil nebo hulil, podváděl mě, nebo bil, nebo takovej ten fotřík kde jsi byla cos dělala proč jdeš o 10 minut později to by bylo mnohem horší.

• Citovat
  • Upravit
411
11.12.14 13:59

Tak to ja uz se nemohu dockat, az se mi rok 2014 prehoupne.. tento rok pro mne byl snad jeden z nejhorsich - vetsinu roku jsem promarodila (rakovina delozniho cipku, ale uz to mam snad vse za sebou), k tomu jeste problemy doma… No, ale ja stale doufam, ze priste rok bude o hodne lepsi. :D :D :D ne mozna, ale urcite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
12.12.14 08:57

@Jokerka, tak já nevím jak ta vaše komunikace vypadá, ale docela by mě zajímalo, jaké máš podle něj problémy? :-)
Když ho chceš naučit, aby ti sem tam koupil dárek, třeba by pomohlo, abys mu koupila něco ne při nějaké příležitosti, ale prostě jen tak, bez důvodu. Třeba se zamyslí proč, když není důvod a trkne ho to, i když jak ho popisuješ, nevím, nevím, jestli to pomůže :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
12.12.14 09:17

A abych přispěl k tématu konkrétně: já celý letošní rok obětoval seznamkám a seznámení se s novými lidmi bez ohledu na typ vztahu a když jsem si v listopadu uvědomil, že se blíží konec roku a zhodnotil výsledky a neměl ani jednu osobní schůzku, řekl jsem si pomalu, že jsem promarnil zhruba těch jedenáct měsíců života. Řekl jsem si, kašlu na seznamky, pak jsem ale pro změnu přišel sem a tady jsem se opakovaně dočetl, jak mnoho lidí našlo toho pravého těsně předtím, než se rozhodli seznamky definitivně vzdát. Tak jsem si opět řekl, dobře, vystavit si ještě jeden poslední inzerát a uvidíme. No, od toho listopadu doposavad se začaly dít věci, dokonce mám teď za sebou dvě osobní setkání a zájem o poslední inzerát je znatelně větší než o ty předchozí…

Typické, když člověku o něco jde a snaží se, tak nic, ale jakmile tomu přestane věřit a snažit se, tak najednou to jde, hm… Uvidím, co ještě do konce roku přijde :D. Jako že by měl rok 2014 pro mě skončit jako promarněný, jak jsem se původně domníval, to asi ne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
12.12.14 20:50

@D. C. Koupila, a nic.

• Citovat
  • Upravit
2258
15.12.14 18:01

Koupila a nic? Ani se tedy nedivil proč? Tak potom s ním asi nic nenaděláš, je prostě takový :-(. A lidi holt násilně měnit nemůžeme…
I když… můžeš mu to buď říct přímo, že bys chtěla, aby ti alespoň občas něco koupil, což sotva pomůže, nebo si promluvit s nějakým jeho kamarádem, ať ho poučí, jak se správně chovat k přítelkyni, nebo je tu možnost, teď třeba budou ty Vánoce, tak prostě nadhodit otázku: „Víš, co bych si přála k vánocům?“ A hned si sama odpovíš: „Přála bych si…“ Já nevím co :-). Ale i tak si myslím, že tak, jak ho popisuješ, sotva se ti podaří něčeho docílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
15.12.14 21:00

@D. C. no ale v loni mi koupil kytku a potom dva plyšáky. Proto se docela divím že letos nic :( Jo koupí třeba něco dobrého co mám ráda, čokoládu, zákusek ale to minimalně jednou za 14 dní, to je spíše takové maličkosti, ale něco víc by mohlo teda být klidně i ta kytka nebo tak, zas nechci nějaké drahé veledary, ale nějaky dárek z lásky bych chtěla ví co mám ráda co by se mě líbilo :/…K vanocum od něho nedostanu nic, sám řekl že nic kupovat nebude. :|

• Citovat
  • Upravit
3997
15.12.14 21:05

Já nevím. Manželka za 8 let k svátku, narozeninám, vánocům a výročí mi dala tak leda držkovku. Já byl rád že se mnou alespoň nějak komunikuje. Proč si stále stěžovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
16.12.14 19:00

@Jokerka, a nemá on prostě letos nějaký blbý rok, něco ho trápí a tak začal na tyhle věci kašlat? Ale spíš to vypadá tak, že se začíná s tebou nudit, pokud se tedy dříve snažil a teď tohle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
16.12.14 19:42

@D. C. no tak muže to asi být tím že měl s jinyma holkama smulu že když nějak vyjádřil lásku že utekly od něho (to že jim něco koupil nebo jim řekl že je miluje) prej má na to smulu, že to prej nechce přehánět. ale takovým zpusobem to nepřehání že nijak nedá lásku na jevo a já nejsem jak ony, to znamená že já mam strádat?! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2258
16.12.14 20:21

To se mohlo na něm podepsat, možné to je :think:. A jaké má on vůbec koníčky? Dělá něco, do čeho je hodně zanícen, kdybys ho v tom nějak podpořila, koupila mu něco, z čeho bude opravdu nadšen a začne tě tedy tím víc mít rád, pak by ti to snad oplatil a mohlo se to srovnat :think:.
Nepříjemné také je, že je takový mistr argumentace, jak jsi psala, že nevíš, co mu na to už odpovědět… hm, a už jsi argumentovala třeba tím, že by ti to prostě udělalo radost? A klidně to opakuj pořád dokola, ať ti na to řekne cokoliv, od tohoto svého přání přece nikdy neustoupíš, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jokerka
16.12.14 20:48

@D. C. hlavně sport, ale to teda netuším co bych mohla koupit :D, ne neustoupím :D

• Citovat
  • Upravit
Jokerka
16.12.14 20:56

@D. C. a zas nejsem jedna z těch která příjde za přítelem že chce mobil za 12000 a boty a kdo ví co za tisíce. já si o nic neříkam, nechci aby za mě urtácel, ale nějakou kytku nebo tak něco z lásky bych si zasloužila si myslim teda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky