Miluju když......

• Otevřená skupina

Všechny maminky Vyškova spojte se :D Dnes jsem se přihlásila na tento senzační portál a s hrůzou zjistila, že Vyškovandy nemají svou skupinku. Napraveno! :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

23.1.15 01:03

Miluju když......

Tak to zatim vypadá, že si tu s @lucie.edgar budeme vypisovat sami dve :mrgreen:
Ani nedokazu popsat jak blaznivy den jsme den zazila. Krom toho ze jsme slavila 25.narozeniny cestovanim po jizni morave s mym blaznivym tchanem a neustalym vyndavani a skladani kocarku z kufru a po 15minutach zpet do kufru jsem se i 4krat stihla bat o svuj zivot a 6 o zivot sve dcery…
Nakonec jsme dnesek prezila :andel: Miluju, kdyz dojedeme domu a je klid a nikdo nam nefrfla do toho jak co bude. Proste domaci pohoda ;) A ted uz jen zalehnout a spat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
23.1.15 16:22

@ŠárkaPeřina Nemám to ráda, skládání kočárku z kufru a do kufru. Je to hrozný. A když jedeme do čech za rodinou, tak to je úplná hrůza. Plnej kufr věcí hlavně pro prdelku a my zabereme jen malililinkatý kousek :lol:
Vidím, že jste si to řádně užili a přesně jak říkáš, já taky mám ráda, když přijedu domů a je klid, ticho, prostě pohodička. A jsi taky pěkný ptáče noční, když tak pozdě píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 21:44

Zhodnoceni dne. Verunka byla skvela a muj manzel me potesil taky hned z rana rozhovorem „Co by te potesilo k narozeninam?“ moje strucna odpoved „hadry :mrgreen: " a Mirda na to "Dobre, ale to si vyber sama, mas limit tri tisice“… :) :D :lol: Skoda ze mi neni 25 kazdy den. Miluju kdyz mam volnou ruku v nakupech :srdce: A nemyslete si, Verunka jako spravna baba si taky navybirala. Pomohla mi utracet! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
23.1.15 21:48

Všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 21:57

@lucie.edgar
Si zlata dekuju :) :mavam: :srdce: